روند فعال‌سازی کارخانه شیر قاین در بازدید استاندار بررسی شد

ایرنا پنج شنبه 13 آبان 1400 - 17:00
بیرجند - ایرنا - استاندار خراسان جنوبی روز پنجشنبه از کارخانه شیر آنا در قاین و روند فعال‌سازی آن که از مصوبات سفر رییس جمهوری به این استان است، بازدید کرد.
روند فعال‌سازی کارخانه شیر قاین در بازدید استاندار بررسی شد

به گزارش ایرنا حمید ملانوری با همراهی نماینده مردم قاینات و زیرکوه در مجلس شورای اسلامی، معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار، امام جمعه و فرماندار قاینات با حضور در این کارخانه از نزدیک موانع موجود و اقدامات انجام شده را بررسی کرد.

بازگشت به چرخه فعالیت کارخانه شیر آنا که از پایان سال ۹۶ تعطیل شده، از مصوبات شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی استان است و در سفر نوزدهم شهریور رییس جمهوری به خراسان جنوبی نیز رفع موانع از مسیر این کارخانه مورد تاکید قرار گرفت.

این واحد تولید فرآورده‌های لبنی با زیربنای ۲ هزار و ۴۵۰ متر مربع در زمینی به مساحت ۷ هزار و ۷۵۰ متر مربع احداث شده و ماست پاستوریزه، شیر استریلیزه، خامه پاستوریزه، دوغ و شیر طعم‌دار از جمله محصولاتی است که در صورت برگشت این کارخانه به چرخه فعالیت، تولید خواهد شد.

این کارخانه که با سرمایه‌گذاری ثابت ۱۹ هزار و ۸۵۸ میلیون ریال در سال ۸۵ پایه‌ریزی شد، زمینه اشتغال ۵۰ نفر را فراهم می‌کند.

استاندار خراسان جنوبی از تنها کارخانه تولید کنسانتره زرشک جهان در شهر قاین نیز بازدید کرد و در این برنامه که با حضور نماینده مردم قاینات و زیرکوه در مجلس شورای اسلامی همراه بود، نحوه فعالیت این واحد فرآوری محصولات استراتژیک استان و وضعیت پاسخگویی به زرشک‌کاران مورد ارزیابی قرار گرفت.

کارخانه خوشه سرخ شرق با ۵ هزار و ۵۰۰  متر مربع زیربنا در زمینی به مساحت ۳۷ هزار و ۷۵۰ متر مربع در سال ۱۳۸۹ به بهره‌برداری رسید و به عنوان نخستین و تنها کارخانه تولید کنسانتره زرشک جهان به تولید کنسانتره زرشک، عناب، آلبالو، انگور سفید، انگور قرمز، انار، سیب و خرما می‌پردازد.

این واحد تولیدی که با سرمایه‌گذاری ثابت ۲۸۲ هزار و ۱۵۰ میلیون ریال آغاز به کار کرد، زمینه اشتغال ۳۰ نفر را فراهم آورده است.

بازدید استاندار خراسان جنوبی از کارخانه غیرفعال کاشی ترنج قهستان از دیگر برنامه‌های سفر امروز وی به شهرستان قاینات بود.

کارخانه کاشی ترنج قهستان، واحد تولید کاشی تزئینی است که از سال ۹۱ آغاز به کار کرد و با زیربنای ۳ هزار و ۲۵۰ متر مربع در حال حاضر تعطیل است.

تغییر کاربری به واحد تولید کاشی، برنامه سرمایه‌گذار برای آینده این واحد تولیدی اعلام شده و تولید روزانه ۳ هزار و ۵۰۰ متر مربع کاشی و اشتغالزایی برای ۱۰۰ نفر به‌صورت مستقیم از مزایای این کارخانه است.

ملانوری همچنین با هدف بررسی روند اجرای کار از پروژه در حال احداث پادگان غدیر قاین بازدید کرد.

عملیات اجرایی پروژه پادگان غدیر قاین در زمینی به مساحت ۴۰۰ هکتار در سال ۸۷ آغاز شد اما با کندی پیش رفت و با پیگیری‌های صورت گرفته در استان، عملیات اجرایی فاز اول این پروژه نیمه‌تمام بعد از سال‌ها معطلی اردیبهشت امسال آغاز شد.

در این مرحله عملیات اجرایی ساختمان اداری در زمینی به مساحت ۳۲ هزار متر مربع و ۵۸۰ واحد مسکونی کلید خورد و پیش‌بینی شده این پروژه در ۲ سال آینده به بهره‌برداری برسد.

استاندار خراسان جنوبی در ادامه برنامه‌های این سفر از مجتمع فولاد قاینات به منظور اطلاع از روند تولید آزمایشی آهن اسفنجی در این واحد صنعتی و میزان آمادگی برای بهره‌برداری بازدید کرد.

منبع خبر "ایرنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.