گوشت قرمز در سلسله درجه‌بندی شد

ایرنا پنج شنبه 11 دی 1399 - 15:19
خرم آباد- ایرنا- رئیس شبکه دامپزشکی سلسله، گفت: با هدف ارتقای سطح کیفیت بهداشتی، طرح نشانه‌گذاری کیفیت گوشت دام سبک و سنگین در شهرستان آغاز شد.
 گوشت قرمز در سلسله درجه‌بندی شد

کیومرث نورمحمدی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، اظهار داشت: با توجه به نرخ های متفاوت و گلایه مندی هایی که نسبت به عرضه گوشت قرمز در واحدهای قصابی شهرستان وجود داشت، طرح کیفیت بندی گوشت برای اطلاع شهروندان از کیفیت گوشت مصرفی در سطح شهرستان اجرا شد.

وی با بیان اینکه در این طرح، گوشت مصرفی شهروندان در سه نوع کیفیت عرضه می شود، ادامه داد: گوشتهای با لیبل قرمز با عنوان درجه یک و لاشه های جوان، گوشتهای با لیبل سفید با عنوان درجه ۲ و لاشه های میانسال و گوشتهای با لیبل زرد با عنوان گوشت درجه سه و لاشه دامهای پیر شناخته می شوند.

نورمحمدی با تاکید بر اینکه کلیه گوشت های عرضه شده باید مجهز به مهر دامپزشکی باشند، افزود: در شهرستان سلسله بیش از ۳۴۰ هزار راس دام سبک و ۱۴ هزار راس دام سنگین وجود دارد.

منبع خبر "ایرنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.