ضرورت ارتقای آموزش و ترویج تولید برنج در گیلان از طریق رسانه‌ها

خبرگزاری ایسنا سه شنبه 16 آذر 1400 - 08:57
رییس موسسه تحقیقات برنج کشور گفت: با تغییر نسل کشاورزان و تعداد زیاد بهره‌برداران، برای تولید برنج آموزش و ترویج از طریق رسانه‌ها بیش از پیش باید انجام شود.
ضرورت ارتقای آموزش و ترویج تولید برنج در گیلان از طریق رسانه‌ها

مریم حسینی در گفت و گو با ایسنا در خصوص تدابیری که برای کمبود آب در کشت برنج اندیشیده شده است، گفت: رقم کیان برنج متحمل به خشکی معرفی شده و کشت این رقم در سال جاری به صورت پایلوت انجام شده و در سال زراعی آینده در سطح وسیع تر توسعه می یابد.

وی افزود: علاوه بر کشت ارقام متحمل به خشکی، کشت ارقام زودرس، رعایت تقویم زراعی متناسب با آب در دسترس و انجام توصیه‌های به‌زراعی می‌تواند به پایداری تولید منجر شود. موسسه تحقیقات برنج کشور در ۳ گروه ارقام پر پتانسیل، خوش کیفیت و ارقام متحمل به تنش رقم معرفی کرده است.

حسینی، راهکارها و آینده پژوهی در خصوص تغییرات اقلیمی پیش رو را معرفی ارقام جدید متحمل به تنش‌ها به ویژه خشکی و شوری، تنوع بخشی به ژرم پلاسم بر شمرد.

رییس موسسه تحقیقات برنج کشور با اشاره به ضرورت کاهش هزینه‌های تولید به توسعه مکانیزاسیون، هوشمندسازی و کشاورزی دقیق خاطرنشان کرد: از آنجای که که میزان مالکیت سطح شالیزارها به طور میانگین کم است و با تغییر نسل کشاورزان و تعداد زیاد بهره‌برداران، آموزش و ترویج از طریق رسانه‌ها بیش از پیش باید انجام شود.

وی به طرح افزایش تولید برنج که توسط وزارت جهاد کشاورزی مطرح شده است، اشاره کرد و گفت: در این طرح علاوه بر افزایش تولید در واحد سطح، مقرر است کشاورزی قراردادی و بسته های حمایتی جهت تامین نهاده ها در اختیار شالیکاران استان های گیلان و مازندران قرار دهد.   

انتهای پیام    

منبع خبر "خبرگزاری ایسنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.