فراروـ باسلوق یا راحتالحلقوم نوعی شیرینی سنتی بسیار لطیف است که معمولا از نشاسته، دوشاب (شیره انگور)، مغز بادام یا گردو و گلاب تهیه میشود. این شیرینی بیشتر در شهرهای مراغه، ملایر و اراک تولید میشود. باسلوق در انواع باسلوق رنگی، ژلهای، میوهای، کشدار، باسلوق ترکیهای و باسلوق گردو تهیه میشود.
به گزارش فرارو، باسلوق هندوانهای درواقع همان باسلوق ساده است که با اضافه کردن رنگ خوراکی ظاهری شبیه به برشهای هندوانه پیدا میکند و انتخاب بسیار مناسبی برای میز شب یلدا و پذیرایی این شب است. این باسلوق را میتوانید با روشی ساده و بهراحتی در منزل تهیه کنید. در ادامه این مطلب طرز تهیه باسلوق هندوانهای همراه با نکات مهم و فوت و فنهای مخصوص تهیه این باسلوق تقدیم شما کاربران گرامی خواهد شد.