به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، مجتبی قهرمانی در ادامه بازدید از انبارهای اموال تملیکی و در سی و سومین بازدید، وضعیت کالاها و سامانههای این سازمان را ارزیابی و بررسی کرد.
وی در همین زمینه و در حاشیه بازدید از انبارهای اموال تملیکی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در این بازدید که بخشهای مختلفی را شامل میشد در خصوص تعیین تکلیف فوری کالاهای موجود و ساماندهی و به روز رسانی پروندههای مربوط به این اقلام، دستورات لازم صادر شد.
دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان هرمزگان افزود: در این بازدید 3 ساعته نظارت کامل و جامعی از بخشهای مختلف داشتیم و سامانههای اموال منقول این انبارها توسط کارشناسان مربوطه و مقامات قضایی به دقت مورد ارزیابی فنی و تحلیل و بررسی قرار گرفت و ضمن استخراج اطلاعات آن، ایرادات این سامانهها به مسئولان مربوطه تذکر داده شد.
قهرمانی گفت: در این بازدید پروندههای قضایی جاری و مختومه شده مربوط به کالاهای مختلف مورد بررسی و ارزیابی کارشناسانه قرار گرفته و تصمیم گیری شد.
وی ادامه داد: یکی از تاکیدات ریاست قوه تعیین تکلیف اموال موجود در انبارهای سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی است چرا که این اموال بیت المال و امانت در نزد این سازمان هستند و در نگهداری از آنان الزام داریم که با دلسوزی مسئولیت انجام شود.
قهرمانی گفت: در این بازدید که بررسی دقیقی نیز صورت گرفت کالاهای تاریخ مصرف گذشته، تقلبی، فاسد شده وغیر بهداشتی از سایر اقلام موجود در انبارها، دستورات لازم برای امحاء و معدوم شدن تعداد 1045 ردیف انواع کالاهای خوراکی، آشامیدنی، آرایشی بهداشتی و دخانی تاریخ مصرف گذشته، غیر استاندارد و غیر قابل استفاده صادر شد.
دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان هرمزگان تاکید کرد: حفاظت از حقوق عامه وظیفه دستگاه قضایی است و به همین جهت به سازمانهای مسئول تاکید شد در نگهداری و تعیین تکلیف فوری اموال بلاتکلیف در کوتاهترین زمان و به بهترین شکل ممکن اقدام کنند.
انتهای پیام/864/ش