به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، حجت الاسلام محمد عبادی زاده ظهر امروز در بازدیدی که به همراه سایر ائمه جمعه استان از نمایشگاه اشتغال مهارت محور بندرعباس اظهارداشت: یکی از ظرفیتهای استان هرمزگان که در کشور حرف برای گفتن دارد بحث صنایع دستی است که خوشبختانه استان و بندرعباس وضعیت بسیاز خوبی را در این حوزه دارد و هرمزگان بعد از استان اصفهان دومین استان خلاق در بحث صنایع دستی محسوب میشود.
وی افزود: از نقاط قوت هرمزگان عقبه درخشان و ارزشمند آن در حوزه صنایع دستی است که نشان از نگاه زیبای مردم این استان دارد و این نگاه بایست تقویت شده و در راستای رفع نیازهای امروز جامعه به کار گرفته شود به طور مثال امروز در بحث اشتغال کشور و استان با مشکل روبرو است و میتوان با تقویت این ظرفیتها و نگاه زیبا و هنری مردم بر مشکلات فائق آمد.
امام جمعه بندرعباس بیان کرد: بحث اشتغال یک مسئله چند بعدی و چند ضلعی است و سازمان آموزش فنی و حرفهای یکی از اضلاع که بحث آموزش و مهارت آموزی است را در اختیار دارد و متولی است اما بقیه سازمانها و دستگاهها هم باید در بحث اشتغال سهم خود را بپردازند و اگر بقیه سازمانها ونهادهایی که در ایجاد اشتغال نقش دارند وارد عمل نشوند کار به تنهایی پیش نخواهد رفت.
نماینده ولی فقیه در هرمزگان تصریح کرد: از دیگر ظرفیتهای استان هرمزگان که میتوان آن را به جهت ایجاد اشتغال به فعلیت رساند ظرفیت و فرصتهای حوزه کشاورزی و دامپروری است که به این حوزه نیز باید توجه شود.
عبادی زاده ادامه داد: در بحث ایجاد اشتغال مهارت افزایی از جایگاه رفیعی برخوردار است و امری مهم حیاتی محسوب میشود چرا که یک نیروی انسانی دارای مهارت و تخصص نه تنها برای خود بلکه میتواند برای چندین نفر دیگر هم شغل ایجاد کند از این رو در بحث آموزش و مهارت بایست جدیت بیشتری به خرج داده شود.
وی اضافه کرد: در استان هرمزگان آن طور که باید فرهنگ کار و تلاش نتوانسته است جای خود را پیدا کند و این امر نیاز به تلاش و کار دارد چرا که متاسفانه امروز جوانان ما کار را فقط در پشت میز نشینی جستجو میکنند در صورتی کار جنبه حرفهای و فنی نیز دارد از این رو در استان بایست با مشخص کردن اولویتهای اشتغال به سمت رفع مشکلات آن گام برداریم.
امام جمعه بندرعباس با گلایه از وضعیت فقر و بیکاری هرمزگان خاطرنشان کرد: تعداد زیادی از خانوادههای هرمزگانی به دلیل فقر و محرومیت تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی(ره) هستند که شمار آنها به 15 هزار نفر هم میرسد و این خبر خوبی نیست اما میتوان با ایجاد فرصتهای شغلی برای آنها هم آمار فقر و بیکاری و هم فشاری که روی دوش کمیته امداد است را کاهش داد.
انتهای پیام/864./ش