حجتالاسلام محمد سبزی روز سهشنبه 16 دی در نشست شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان، در ساوه اظهار کرد: اعتیاد امالفساد و زایشگاه فقر و دزدی و بسیاری از آسیبهای اجتماعی است و نیاز است تمامی دستگاههای استان در خصوص مقابله و کاهش آن احساس مسئولیت کرده و با مشارکت مردم پای کار آیند تا بتوانیم خروجی مناسبی از برگزاری این جلسات و برنامهریزیها داشته باشیم.
وی افزود: برخی قوانین حوزه مواد مخدر با نواقصی همراه است و باید مورد بازنگری و اصلاح قرار گیرد، همچنین ساماندهی مراکز ماده 16 نیز باید در دستور کار قرار گیرد، چراکه بعضا احساس میشود برخی کمپها با هدف فعالیت اقتصادی راهاندازی شده و اقدام موثری در خصوص ترک اعتیاد افراد انجام نمیدهند.
نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: شهرستان ساوه به لحاظ جمعیت و وسعت و آسیب های اجتماعی موجود، نیازمند کمپ ماده 16 است.
مدیرکل زندانهای استان مرکزی، علی اسلامخواه نیز در این جلسه گفت: بیش از 50 درصد جرائم زندانیان در حوزه مواد مخدر و 25 درصد مرتبط با مواد مخدر است که با توجه به اینکه در مجموع، 75 درصد زندانیان با موادمخدر درگیر هستند پیشنهاد میشود یا اعتباری برای انجام امورات فرهنگی و تربیتی و تعلیمی در راستای مبارزه با مواد مخدر به زندان تخصیص داده شود یا اینکه سازمان های متولی در سطح استان زندنیان را به عنوان جامعه هدف مدنظر قرار دهند.
افزایش ظرفیت مرکز ماده 16 اراک
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان مرکزی نیز در این نشست گفت: کشفیات انواع مواد مخدر در 9 ماهه سال جاری 6124 کیلوگرم بوده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۵ درصد رشد داشته، همچنین برخورد با عوامل اصلی شامل قاچاقچی، توزیع کننده، خرده فروش و حمل کننده نیز 15 درصد افزایش و در اجرای طرح ها از نظر کمی و کیفی 11 درصد افزایش حاصل شده است.
احمد ملک حسینی بیان کرد: پس از راه اندازی گرمخانه اراک، گرمخانه دلیجان و خمین نیز راه اندازی شده و اقدامات اولیه در این خصوص در برخی شهرستان های دیگر نیز صورت گرفته است.
وی ادامه داد: مرکز ماده 16 اراک با مشکل کمبود ظرفیت نگهداری مواجه است که اقدامات اولیه در خصوص افزایش ظرفیت از 100 نفر به 400 نفر با دستگاههای مربوطه انجام شده است.
انتهای پیام