استفاده از فضای مجازی در کنار برنامه‌های فرهنگی دانشگاه‌ها مورد توجه باشد

ایرنا دوشنبه 20 دی 1400 - 12:19
اصفهان - ایرنا - مسوول نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه اصفهان گفت: لازم است از فضای مجازی در کنار برنامه‌های فرهنگی حضوری در دانشگاه‌ها استفاده شود و این ظرفیت که در دوران کرونا ایجاد شد همچنان مورد توجه باشد.
استفاده از فضای مجازی در کنار برنامه‌های فرهنگی دانشگاه‌ها مورد توجه باشد

حجت‌الاسلام‌والمسلمین مهدی مستأجران روز دوشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا افزود: فعالیت آموزشی دانشگاه‌ها به‌مرورزمان در حال حضوری شدن است و برنامه‌های فرهنگی نیز با حضور دانشجویان جان تازه‌ای خواهد گرفت اما ضروری است که از ظرفیت‌های فضای مجازی در کنار برنامه‌های حضوری استفاده شود.

وی بابیان اینکه مسوولان دانشگاه‌ها ازجمله اصفهان در حال مهیاکردن فضای دانشگاه برای حضور دانشجویان هستند، اظهار داشت: در دانشگاه اصفهان کلاس‌های مقطع دکترا به‌صورت حضوری برگزار و به‌مرورزمان کارشناسی ارشد نیز حضوری می‌شود.

حجت‌الاسلام مستأجران با اشاره به اینکه در ۲ سال گذشته و با شیوع ویروس کرونا تجربه جدیدی را در استفاده از فضای مجازی در امور مختلف ازجمله آموزشی و فرهنگی کسب کردیم، خاطرنشان کرد: در این دوران فضای عمومی، اُنس بیشتری با فضای مجازی گرفت و شرایط به‌گونه‌ای شده است که دیگر نمی‌توانیم به قبل از دوران کرونا برگردیم.

وی با تأکید بر اینکه امروزه فضای مجازی جزء جدایی‌ناپذیر حوزه آموزشی و فرهنگی دانشگاه‌ها شده است، اضافه کرد: با حضوری شدن فعالیت‌ها در دانشگاه‌ها لازم است که در کنار هر برنامه فرهنگی، یک برنامه مبتنی بر فضای مجازی نیز طراحی و عملیاتی شود.

وی ادامه داد: درواقع ما باید از این ظرفیت که در دوران کرونا به‌نوعی بر ما تحمیل شد به‌عنوان فرصت در بخش‌های مختلف ازجمله فرهنگ به‌طور مطلوب‌تر و با استفاده از تجربه‌های به‌دست‌آمده در ۲ سال گذشته استفاده کنیم تا آموزش فرهنگی در جامعه و دانشگاه‌ها مضاعف شود.

مسوول نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه اصفهان اظهار امیدواری کرد که دانشجویان با حضور در دانشگاه‌ها نسبت به برنامه‌های فرهنگی اقبال بیشتری داشته باشند و از فضای مجازی نیز با بصیرت بیشتر و در جهت انجام وظایف مؤمنانه بهره بگیرند.

حجت‌الاسلام مستأجران با تأکید بر اینکه لازم است از بستر برنامه‌های فرهنگی حضوری و مجازی برای انتقال مباحثی که به تربیت دانشجویان به‌عنوان مسوولان آینده کشور منجر می‌شود، استفاده شود، گفت: یکی از این موارد که باید موردتوجه گیرد بازگویی و تبیین خصوصیات شهید سردار سلیمانی در عرصه‌های مختلف به‌ویژه مدیریتی است.

وی ازجمله ویژگی‌های رفتاری و شاخص‌های شهید سردار سلیمانی که باید از طریق برنامه‌های فرهنگی به دانشجویان و جوانان انتقال داد را روحیه جهادی، درست‌کرداری و راست‌گویی، استقامت در مسیر، ایمان راسخ و تلاش برای ایجاد تمدن نوین اسلامی مهدوی عنوان کرد.

دانشگاه اصفهان با حدود ۱۷ هزار دانشجو و ۶۶۰ عضو هیات علمی یکی از دانشگاه‌های جامع برتر کشور است.

منبع خبر "ایرنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.