مهدی زند وکیلی در گفت وگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: اصولاً کمیسیون ماده ۵ با هدف بررسی و پیگیری درخواستهای شهروندان تشکیل میشود.
وی افزود: اخیرأ در کمیسیون ماده ۵ استان مرکزی، بیش از ۵۰ دستور مرتبط به درخواستهای شهروند اراکی و مسائل خدمات شهری و طرحهای مختلف بررسی و برخی از آنها به تصویب رسید.
زندیه وکیلی خاطرنشان کرد: طرح ضوابط و مقررات سیما و منظر اراک با هدف رسیدن به سطوحی همخوان هماهنگ و وحدت یافته در بدنه فضاهای شهری، ارتقای کیفی سیما و منظر شهری و توجه به اقلیم و هویت شهری در امر نماسازی و استفاده بهینه از منابع و تأمین سلامت و رفاه ساکنین مناطق پیگیری شد.
معاون استانداری مرکزی، با اشاره به توجه به فرهنگ شهری و نمادهای معماری در زیباسازی با هدف ایجاد نشاط و امید در زندگی و حرکتها و بسترهای اجتماعی جامعه و مردم، بیان کرد: احیای فرهنگ معماری و شهرسازی و جلوگیری از بروز ناهماهنگی بصری و کارکردی در فضاها و فعالیتهای شهری و… از دیگر اهداف طرح ضوابط و مقررات مقررات سیما و منظر شهر اراک به شمار میرود که با طی مراحل قانونی اجرایی خواهد شد.
به گفته زندیه وکیلی، بدیهی است که ضوابط و مقررات نماهای شهری، پس از تصویب نهایی توسط اعضای کمیسیون ماده ۵ استان مرکزی قابل تعمیم به سایر شهرهای استان مرکزی خواهد بود. این طرح در ایجاد فضای سالم و بانشاط بین شهروندان اهمیت بسیاری دارد.