محمدعلی اقدسی، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان ایلام گفت: ۱۰ موتور پمپ و ۲۰۰ کلونی زنبور، کانال آبیاری و مجموع خسارات در بخش کشاورزی ۸ میلیارد و ۵۵۰ میلیون است.
نورالله دلخواه، مدیرکل راهداری استان اظهار کرد: مسیرهای منتهی به بخش مورموری قطع نشد و در حال حاضر مسیرها باز هستند؛ ۴ محور تحت تأثیر این سیل قرار گرفت که آسیب ها در این چهارمحور بوده است؛ ۳۵ دستگاه پل در این محورها خسارت دیدند؛ ۸ کیلومتر از شانه جاده ها و ۵۰۰ متر آسفالت دچار خسارت شد که ترمیم اولیه آنها به اتمام رسید و برآورد ما از خسارت ها در حوزه راهداری ۱۵ میلیارد تومان است .
یاسمی، مدیرکل امور عشایری استان نیز با بیان اینکه ۲۰۰ خانوار عشایری در این منطقه تحت تأثیر این بارش و سیل قرار گرفته اند، تانکرهای آبرسانی به عشایر را در دستور کار قرار دادیم، تصریح کرد: این منطقه ۳۰۰ کیلومتر راه عشایری دارد که ۱۸۰ کیلومتر آن بین ۲۰ تا ۸۰ درصد خسارت دیده اند و برآورد ما از خسارت ها در این بخش ۳ میلیارد تومان است.
وی گفت: علوفهی دام عشایر به ارزش ۴۰۰ میلیون تومان، اسباب و اثاثیه خانوارها دچار خسارت شد و مجموع برآورد ما از خسارات جامعه عشایری ۵ میلیارد تومان است.
معاون شرکت آب و فاضلاب استان گفت: آب مناطقی که قطع شده بود وصل شد و قطعی آب در هیچ یک از مناطق سیل زده در حال حاضر نداریم؛ برآوردی که از خسارات تأسیسات انجام شده ۳ میلیارد تومان بوده است.
پوراحمد، مدیرعامل آب منطقه ای استان تصریح کرد: بندها خوشبختانه آسیب ندیده اما ۱۵ کیلومتر شبکه ی آبیاری دچار مشکل شده است؛ دلیل اصلی خسارت ها به خاطر استاندارد نبودن پل ابتدای شهر است که باید به سرعت تعریض شود؛ تا ۲ روز آینده در استان بارش خواهیم داشت که بیش از ۳۰ تا ۶۰ میلیمتر پیش بینی شده و از شبکهی دشت عباس هم بازدید داشتیم که آسیبی مشاهده نشده است.
محبی، مدیرکل بنیاد مسکن استان ایلام نیز با بیان اینکه برای احداث کانال ها و ایمن سازی مسیل های منطقه و جبران خسارتی که سیلاب وارد کرد ۱۶ میلیارد تومان اعتبار مورد نیاز است، اظهار کرد: پیشتر ۹۲ درصد واحدهای مسکونی شهرستان آبدانان مقاوم سازی شده اند و در حال حاضر هم ۵۶۱ واحد در دست مقاوم سازی داریم.
وی با بیان اینکه در برآورد خسارات که عمدتا در شهر مورموری و در مسیلی که ایجاد شده عمده خسارات در همین حدی است که بیشتر اسباب و اثاثیه خسارت دیده اند ، گفت: ۵۶ مورد در شهر مورموری براورد شده که ۳۱ مورد واحدهای مسکونی و ۲۱ مورد تجاری، ۳ مورد خسارات به ساختمان و یک مورد خسارت سازه ای و مابقی واحدها خسارات در حد آبگرفتگی داشتند و ۶ میلیارد تومان برآورد خسارت معیشتی، اساب و اساسیه ارزیابی شده است.
احمدی، مدیرکل منابع طبیعی استان نیز گفت: ۲۴ هزار هکتار اراضی منابع طبعی است که ۸ هزار هکتار مشرف به شهر است و ۲ هزار و ۵۰۰ هکتار سیل خیز است ؛۲ و نیم میلیون متر مکعب آب وارد شهر شده است که باعث سیل خیزی این شهر شده و برای اقدامات آبخیزداری در ۴ محور شمال شهر و حجم سازه ای معادل ۶ هزار متر مکعب، به ۶ میلیارد تومان اعتبار نیاز است.
علی اکبری، مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان گفت: تخلیه لجن از منازل مردم به اتمام رسید، کار توزیع پتو و موکت انجام و بیش از ۴۰۰ پتو و ۲۰۰ تخته موکت ۶ متری در بین ۴۲ خانوار توزیع و یک بسته غذای ۷۲ ساعته در بین خانوارها توزیع شد و با هماهنگی ستاد اجرایی حضرت امام (ره) کمک هایی صورت خواهد گرفت .
علیمرادی، رئیس اورژانس استان ایلام نیز تصریح کرد: خوشبختانه تلفات و صدمات نداشتیم؛ دو تیم از آبدانان و دهلران به همراه اتوبوس آمبولانس آماده ارسال به منطقه بود؛ آب را از نظر سلامت تست کردیم که مشکلی برای آب شرب مردم وجود نداشته باشد.
انتهای پیام