طرز تهیه دسر کدو تنبل

پارسینه چهارشنبه 17 دی 1399 - 17:17
در گزارش زیر طرز تهیه دسر کدو تنبل را به شما آموزش می‌دهیم.

درگزارش زیر قصد داریم شما را با طرز تهیه دسر کدو تنبل آشنا کنیم.

مواد لازم:

شیر ۱ لیتر
شکر ۱ لیوان
آرد ۲ قاشق غذاخوری
نشاسته ۲ قاشق غذاخوری
کره ۱ قاشق غذاخوری
وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری

برای لایه اول:

بیسکویت پتی‌بور
برای رویه:
ارده
گردو
کدو تنبل ۱ کیلوگرم
شکر ۲ لیوان
آب نصف لیوان

طرز تهیه:

کدو را پوست گرفته و به صورت مکعبی برش داده و در قابلمه مناسبی بریزید.

شکر و آب را روی آن اضافه کرده و روی حرارت بذارید بپزد و نرم بشه. بعد از پختن و خنک شدن درون مخلوط کن ریخته و دو بار بچرخونید. تا حالت پوره پیدا کنه.

همه مواد لازم را برای پودینگ به جز کره را در قابلمه ریخته و مخلوط کنید روی حرارت بذارید و مدام هم بزنید تا غلیظ شود و بجوش بیاد. وقتی به غلظت رسید از روی حرارت برداشته و کره را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

بیسکویت‌ها را خرد کرده، یک قاشق غذاخوری بیسکویت در کف ظرف سروتون بریزید و خوب فشار بدید روی آن پودینگ ریخته و درون یخچال بذارید تا خنک شه. پس از خنک شدن پودینگ، کدو تنبل پوره شده را درون کیسه بریزید و روی پودینگ ماسوره بزنید.

به مدت ۳ تا ۴ ساعت درون یخچال بذارید.

با ارده و گردو تزئین کنید.

نوش‌جان

منبع: شبکه آشپزی

منبع خبر "پارسینه" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.