دادستان خلخال: استفاده از جوش شیرین در نان پیگرد دارد

ایرنا یکشنبه 03 بهمن 1400 - 11:53
اردبیل _ ایرنا _ دادستان عمومی و انقلاب خلخال گفت: استفاده از جوش شیرین در پخت نان تهدید علیه بهداشت عمومی مردم تلقی شده و با نانوایان متخلف برخورد قانونی خواهد شد.
دادستان خلخال: استفاده از جوش شیرین در نان پیگرد دارد

به گزارش ایرنا ، آرش جعفری روز یکشنبه در همایش توجیهی نانوایان خلخال اظهارکرد: برغم دریافت گزارش‌های مردمی مبنی بر وجود جوش شیرین در پخت نان تاکنون هیچ گزارشی از سوی بازرسان بهداشت و یا دست‌اندرکاران نظارت بر نحوه پخت نان به اداره تعزیرات حکومتی و یا تشکیلات قضایی این شهرستان ارسال نشده است. 

او گفت: برغم بالا بودن تعداد نانوایی‌ها نسبت به جمعیت شهر خلخال ، همچنان شاهد تشکیل صف‌های طولانی در مقابل نانوایی‌ها هستیم و این امر بیانگر توزیع نامتناسب واحدهای پخت نان در سطح شهر و یا تنظیم نادرست ساعات کاری نانوایان است.

وی انتظار از نانوایان را رعایت نظم و انضباط کاری از جمله رعایت ساعات پخت ، پرهیز از تعطیلی خودسرانه ، خودداری از استفاده از جوش شیرین در خمیر و یا رومال نان ، پخت نان با کیفیت ، رعایت وزن چانه و پرهیز جدی از کم‌فروشی ، پخت نان بر اساس نوع پخت اعلام شده در پروانه کسب ، پرهیز از تداخل صنفی و پخت چندگانه نان و خودداری از فروش امتیاز نانوایی و یا جابجایی محل نانوایی دانست.

وی اظهارکرد: انتظار از دستگاه‌های اجرایی از جمله اداره صمت ، اتاق اصناف ، اتحادیه نانوایان و تعزیرات حکومتی نیز افزایش نظارت‌ ، تشویق نانوایان کارآمد و توانمند ، تلاش برای دریافت آرد مرغوب از کارخانه‌های مرکز استان و تهیه و تنظیم زمان کاری نانوایان خلخال است.

سرپرست فرمانداری خلخال نیز در این همایش گفت: فروش امتیاز ، واگذاری نانوایی‌های دارای پروانه فعالیت و جابجایی محل نانوایی بدون کسب تکلیف از مراجع قانونی در این شهرستان ممنوع است.

سیدجواد یحیی‌زاده افزود: صدور مجوز واگذاری امتیاز نانوایی‌های فعال دارای پروانه کسب نانوایی در اختیار دستگاه‌های اجرایی ذیربط ، اتاق اصناف و اتحادیه نانوایان با هماهنگی با کارگروه ساماندهی آرد و نان می‌باشد.

وی با بیان اینکه در حال حاضر تعدادی از نانوایی‌های خلخال با پروانه افراد غیرفعال در چرخه تولید نان با واگذاری غیرقانونی محل کسب و امتیاز نانوایی خود به دست افراد دیگری مدیریت و اداره می‌شوند، اظهارکرد: این کارها موجب ایجاد مشکلات فراوان در شناخت نارسایی‌های اصلی این شغل در خلخال شده است.

او با بیان اینکه واگذاری مجوز و پروانه بی‌حساب و کتاب و بیش از اندازه و ظرفیت موردنیاز برای راه‌اندازی نانوایی مشکل‌ساز شده، افزود: در حالی که استاندارد کشوری به ازای هر هزار و ۲۰۰ خانوار یک نانوایی است ، این میزان در خلخال برای هر ۱۵۲ خانوار یک نانوایی می‌باشد.

خلخال در جنوب اردبیل قرار دارد.

منبع خبر "ایرنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.