به گزارش ایرنا، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری کهگیلویه و بویراحمد صبح روز سه شنبه در نشست مقابله با آسیب های اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد در یاسوج به گزارشی اشاره کرد که در آن به رتبه های بالای استان در انواع معضلات و آسیب های اجتماعی اشاره شده بود.
سید جواد هاشمی این مهم را تلنگری جدی برای مسئولان استانی دانست و افزود: در بیشتر آسیب ها استان رتبه نخست کشور را به خود اختصاص داده و به طور میانگین شماره یک تا ۱۰ استان ها هستیم.
وی ادامه داد: جامعه سنتی کهگیلویه و بویراحمد از وضعیت سنتی به سمت مدرنیته حرکت کرده و فضای مجازی و تلفن به دور افتاده ترین روستاها رسیده است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری کهگیلویه و بویراحمد ابراز داشت: تلاش ها بر این است که آسیب های اجتماعی در استان کاهش یابد و نوع این آسیب ها با گذشت زمان در حال تغییر و تحول هستند.
هاشمی عنوان کرد: نگاه ها و نسل ها تغییر می کنند و متولیان باید با هوشیاری بیشتر و در چارچوب قانون به وظایف خود برای کاهش این آسیب ها اقدام کنند.
آسیب های اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد رها نشده است
مدیرکل دفتر امور فرهنگی و اجتماعی استانداری کهگیلویه و بویراحمد نیز گفت: آسیب های اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد رها نشده است و هر دستگاهی وظیفه ذاتی خود را انجام می دهد.
حجت الاسلام سید علی فتح میرمحمدی افزود: به عنوان نمونه طرح های نماد و یاریگران از سوی وزارت آموزش و پرورش در کهگیلویه و بویراحمد اجرایی شدند اما برخی ها تلاش های انجام شده را نادیده می گیرند.
وی تاکید کرد: اینکه برخی از دستگاه های اجرایی وظایف خود را انجام ندهند موضوع به طور کامل فرق می کند و باید با آن ها به خاطر کم کاری هایشان برخورد شود.
چرا در کاهش آسیب های اجتماعی و برخورد با آن ها نتیجه مناسب گرفته نمی شود؟
یک استاد دانشگاه حاضر در این نشست نیز گفت: بیشتر متولیان امر تاکید دارند که تلاش کردند اما به نتیجه نرسیدند و باید به طور ریشه ای بررسی شود که چرا با اقدامات انجام شده استان در زمینه کاهش آسیب های اجتماعی به نتیجه نرسیده است.
مرتضی دانایی دلیل این مهم را این گونه عنوان کرد که متولیان به صورت ساختاری و ریشه ای در خصوص کاهش آسیب های اجتماعی اقدام نکرده اند.
وی تصریح کرد: یکی از مواردی که بیش از همه باید به ان توجه کرد بحث آموزش است که به درستی به فرزندان و خانواده ها برخورد با رفتارها و وقایع مختلف آموزش داده شود.
این استاد دانشگاه بیان کرد: مسائل پرورشی فرزندان در آموزش و پرورش فراموش شده است و این روند باید از بالا ( وزارت) اصلاح شود و در استان ها اجرایی شود.
نبود کارهای فرهنگی سازمان یافته، کم بودن تاب آوری خانواده ها، شکاف نسل ها، بیکاری، وضعیت بد اقتصادی از جمله مواردی بود که در نشست امروز به عنوان دلایل اصلی افزایش معضلات و آسیب های در استان مطرح شد.
وضعیت موجود می طلبد دستگاه های اجرایی به مباحث کاهش آسیب های اجتماعی در کهگیلویه و بویراحمد ورود کنند.