سیر دارای طعم و مزه قوی است که از آن در تهیه انواع غذاها و نوشیدنیها استفاده میشود، اما در کنار طعم و مزه قوی آن خواص شگفتانگیزی برای سلامتی دارد که نباید از آن غافل شد.
به گزارش برنا؛ سیر معمولا برای تقویت عطر و طعم غذا و همچنین نوشیدنی استفاده میشود، اما باید گفت این گیاه فواید بسیاری برای بدن و سلامت آن دارد. سیر حاوی منگنز، سلنیوم، فیبر، مس، پتاسیم، آهن و ویتامین B۶ و C است، همچنین دارای آنتی اکسیدانها و خواص ضد باکتری هستند و برای چندین بیماری مانند دیابت، فشار خون بالا و موارد دیگر مفید است.
منبع خبر "
خبرگزاری برنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد.
(ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.