فعالان حوزه حمل و نقل ۴۷۴میلیارد ریال تسهیلات کرونایی دریافت کردند

ایرنا شنبه 20 دی 1399 - 11:07
اصفهان - ایرنا- معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای اصفهان گفت :  ۴۷۴ میلیارد و ۶۰۰ میلیون ریال تسهیلات سال جاری به رانندگان سواری، اتوبوسی و مینی بوس برون شهری و شرکت‌های حمل و نقل عمومی جاده‌ای آسیب دیده از کرونا این استان پرداخت شده است.
فعالان حوزه حمل و نقل ۴۷۴میلیارد ریال تسهیلات کرونایی دریافت کردند

علیرضا جعفری روز شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: با توجه به ضرر رانندگان و شرکت‌های حمل و نقل عمومی جاده‌ای اصفهان از کرونا، وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی تسهیلات بانکی به مبلغ ۱۲۰ میلیون ریال برای بنگاه‌های آسیب دیده(به ازای هر نفر شاغل) و ۶۰ میلیون ریال برای رانندگان بیمه شده در نظر گرفته است.

وی ادامه داد: تسهیلات ۱۲۰ میلیون ریالی به ۱۵۸ نفر از متولیان شرکت بخش حمل و نقل عمومی و تسهیلات ۶۰ میلیون ریالی به هفت هزار و ۵۹۴ نفر از رانندگان  فعال در این بخش پرداخت شده است.

معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل ونقل جاده ای اصفهان اظهار داشت: اعمال محدودیت سفر ناشی از شیوع کرونا موجب کاهش ۵۳ درصدی جابجایی مسافر در ۹ ماهه امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته در استان اصفهان شده ‌است.  

وی اضافه کرد: تسهیلات بانکی ارائه شده در مقایسه با خسارت رسیده به رانندگان و بخش حمل و نقل استان ناچیز است و مشکلی را از آنان حل نکرده است.

جعفری با اشاره به اینکه وضعیت بخش حمل و نقل مسافربری استان به سختی ادامه کار می دهند گفت: قرار بوده که شهرداری کمک‌هایی را در زمینه بخشش و یا کاهش اجاره غرفه های ترمینال‌های مسافربری به این بخش ارائه کند اما تا کنون اقدامی در این زمینه انجام نشده است.

وی خاطرنشان کرد: سایر سازمان‌ها هم می‌توانند برای کمک به فعالان این بخش، مالیات و عوارض شرکت های حمل و نقل را کاهش دهند تا بخشی از هزینه‌های آنها جبران شود.

معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای اصفهان بیان کرد: بخش حمل و نقل کالای استان با توجه به رشد تولید و فرآیند خوب صادراتی با کاهش مواجه نشد و جابجایی کالا به خوبی انجام شده است.

وی افزود: ۳۹ میلیون و ۸۵۹ هزار تن کالا در سال جاری از مبادی استان به سایر نقاط جابجا شده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ( ۳۸ میلیون و ۸۰۰ هزار تن) حدود چهار درصد افزایش تناژ را نشان می دهد.

جعفری اظهار داشت: همچنین در سال جاری ۲ میلیون و ۴۱۳ هزار و ۵۳۹ فقره بارنامه صادر شد که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ( ۲ میلیون و ۳۲۶ هزار و ۴۲ فقره بارنامه) چهار درصد افزایش سفر با ناوگان باری را بدنبال داشته است.

به گزارش ایرنا، استان اصفهان از نظر تعداد شرکت حمل و نقل بار، پایانه حمل بار و مسافر و آموزش کاربران حمل و نقل، رتبه اول کشور را دارد.  
بیش از ۴۱ هزار دستگاه خودرو با ۴۸ هزار راننده در ناوگان حمل و نقل بار ابن استان فعالیت می‌کنند که نزدیک به ۱۰ درصد از ناوگان حمل بار کشور را شامل می‌شوند.  
۴۵۹ شرکت حمل و نقل بار، ۶ پایانه حمل بار، ۲۶ پایانه حمل مسافر، هشت مرکز مکانیزه معاینه فنی و ۴۳ مجتمع بین راهی نیز در سطح استان اصفهان فعالیت می‌کنند.  

اصفهان دارای ۱۱ هزار و ۵۰۰ کیلومتر راه است که بدلیل موقعیت خاص آن در مرکز و بعنوان چهارراه ترانزیت بار و مسافر کشور، رتبه اول حمل بار و رتبه سوم حمل مسافر را داراست.  
ابن استان دارای ۳۹۹ کیلومتر آزادراه، یکهزار و ۶۵۹ کیلومتر بزرگراه، ۲ هزار و ۷۹۱ کیلومتر راه همسنگ است.

منبع خبر "ایرنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.