به گزارش ایرنا، مدیرعامل مجمع خیرین مدرسه سازی البرزگفت: به مناسبت میلاد با سعادت حضرت امیرالمومنین امام علی (ع ) تفاهمنامه ساخت مدرسه سه کلاسه خیرساز در کرج منعقد شد.
« حسن مهرانی » افزود: این مدرسه سه کلاسه در حوزه آموزش و پرورش ناحیه چهار کرج به همت خیران نیک اندیش فرهنگی بازنشسته حاج منصور میرآقا و دکتر اسماعیل میر آقا که پدر و فرزند هستند، ساخته می شود.
وی با اشاره به اینکه این مدرسه سه کلاسه با زیر بنای ۲ هزار مترمربع احداث می شود، خاطرنشان کرد: برای ساخت این مدرسه حدود یک میلیارد تومان توسط این 2 خیر نیک اندیش تامین خواهد شد.
مهرانی بیان داشت: این مدرسه تا مهرماه سال آینده آماده می شود و ۱۸۰ دانش آموز در ۲ نوبت می توانند درآن مشغول تحصیل شوند.
این پدر و فرزند تا کنون ۲ مدرسه دیگر نیز تحویل آموزش و پرورش داده اند.
رشد سالانه جمعیت دانش آموزی در استان بدلیل مهاجرپذیری ۳.۴ درصد است، البرز از نظر سرانه فضای آموزشی در ردیف آخراستان های کشور قرار دارد.
برپایی کارگاه مجازی کشوری
رییس اداره آموزش و پرورش استثنایی البرز گفت: کارگاه دبیر خانه تخصصی کشوری آموزش مجازی خانواده دانش آموزان آسیب دیده ی جسمی -حرکتی مستقردر اداره آموزش وپرورش استثنایی این استان در راستای بسته تحولی خانواده محوراین برنامه آموزشی در دستور کاری قرارگرفت.
عباس کشاورز با اشاره به اینکه این برنامه مبتنی بر سند تحول بنیادین آموزش وپرورش است، تصریح کرد: کارگاه آگاه سازی و توانمندسازی کشوری اولیا به صورت مجازی و آنلاین هم زمان از پیام رسان شاد ونرم افزار اسکای روم و با حضورعضو انستیتو بوبت آلمان و هومیوپاتی لندن در حال برگزاری است.
وی ادامه داد: این کارگاه در چهار مرحله از ۲۵ بهمن ماه در استان البرز آغاز و تا ۲۲ اسفندماه ۱۴۰۰ ادامه دارد.
نمایشگاه سواد و مهارت
مسوول سواد آموزی آموزش و پرورش ناحیه یک کرج گفت: نمایشگاه سواد و مهارت درمرکز یادگیری محلی شهید البرزی این ناحیه دایرشد.
محمد طاهری اظهارداشت: دراین نمایشگاه عملکرد سواد آموزی این ناحیه در قالب ۱۸ برنامه به نمایش درآمده است.
وی خاطرنشان کرد: این عملکرد در زمینه ایجاد زیرساخت های مناسب به منظور تشکیل کلاس های سواد آموزی در قالب حضوری و مجازی، پوشش حجم ابلاغی، نظارت، مشاوره و مهارت آموزی و صورت گرفت.
وی برپایی نمایشگاه به مناسبت های مختلف ،ایجاد مرکز نیکوکاری، توزیع بسته های غذایی برای سوادآموزان کم بضاعت، طراحی نشریه الکترونیکی و لگوی اختصاصی برای مرکز یادگیری شهید البرزی را از دیگر برنامه های سواد آموزی این ناحیه ذکر کرد.
طاهری برگزاری کلاس های تقویتی و نقاشی، تولید صنایع دستی و هنری، ایجاد کانال فروش تولیدات سوادد آموزان و روابط برون سازمانی با رویکرد مهارت آموزی را از دیگر برنامه های سوادآموزی آموزش و پرورش ناحیه یک کرج برشمرد.
وی با اشاره به اینکه شناسایی و پوشش افراد بی سواد نیاز به همکاری خانواده ها دارد،خاطرنشان کرد: سواد آموزی موضوعی اجتماعی است که باید همه مردم در مقابل آن احساس مسئولیت کنند.
وی بیان داشت: سوادآموزی یک موضوع چندوجهی است که کسب آن مهارت، قابلیت و ظرفیت آگاهسازی، توانمندسازی و اصلاح رفتار را در فرد ایجاد میکند.
مسوول سواد آموزی آموزش و پرورش ناحیه یک کرج با بیان اینکه ۷۷۰ نفر در کلاس های سواد آموزی این ناحیه درحال آموختن نعمت ارزشمند خواندن و نوشتن هستند،یادآورشد: ۵۰ نفر از این تعداد سوادآموز را اتباع خارجی تشکیل می دهد.
وی ادامه داد: به منظور برگزاری کلاس های مهارتی در مرکز یادگیری محلی شهید البرزی با دفتر تسهیلگری، اداره فنی و حرفه ای، بسیج و حوزه علمیه خواهران هماهنگی لازم صورت گرفت تا کلا س های گلیم بافی، تولید رزین، خیاطی ،قالب بافی ،بافندگی ،ست آشپزخانه و تکه دوزی با ۶ مربی برای سواد آموزان در این مرکز فعال شد.
طاهری عنوان کرد: برای اشتغال زایی سواد آموزان نیز تولید دستبند، رزین و گلیم در دستور کاری قرار گرفت به گونه ای که شاهد درآمد زایی سواد آموزان هستیم.
وی گفت: مرکز یادگیری شهید البرزی به عنوان نخستین مرکز محلی سواد در سال ۹۵ به صورت پایلوت کشوری در استان البرز آغاز بکار کرد که تا کنون نقش موثری در سواد آموزی و مهارت آموزی در گروه سنی ۱۰ تا ۴۹ سال داشته است.
جشنواره کانون ها
معاون پرورشی و فرهنگی البرز گفت: البرز برای دومین بار میزبان جشنواره کانون های فرهنگی تربیتی کشور با هدف انتقال و تبادل تجربه ها، معرفی توانمندی های دانش آموزان در حوزه فرهنگی هنری است.
فرشته فهمیده با اشاره به اینکه کانون استانی شهید محمد حسین فهمیده درکرج مجری این جشنواره کشوری است،افزود: هفته اول اسفند ماه در تقویم اجرایی حوزه معاونت پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش به نام هفته کانون های فرهنگی تربیتی نامگذاری شده است.
وی خاطرنشان کرد: البرز برای دومین بار میزبان جشنواره کانون های فرهنگی تربیتی کشور با هدف هدف انتقال و تبادل تجربه ها، معرفی توانمندی های دانش آموزان در حوزه فرهنگی هنری شده است.
وی بیان داشت: جشنواره کانوان های فرهنگی تربیتی یکی از برنامه هایی است که می تواند بخشی از فعالیت های حوزه پرورشی را به تصویر بکشد.
فهمیده با اشاره به برگزاری نشست هماهنگی و برنامه ریزی این جشنواره با حضور مسوولان وزارتی و استانی در کانون شهید فهمیده کرج، یادآورشد: در این جشنواره کشوری به فعالیت های تابستانی دانش آموزان، برنامه های عمومی و مناسبتی، کارگاه های مهارتی –آموزشی، جنگ های شادی، برنامه جوانه ها ، کانون مدرسه ، انجمن ها ، باشگاه و نگارخانه در کانون های فرهنگی تربیتی پرداخته می شود.
وی تصریح کرد: در این جشنواره ۱۰ غرفه با همکاری مدیران کانون ها در زمینه جوانه ها، کارآفرینی، رادیو کانون، طبیعت یاران، نمایشگاه یادمان شهدا و کانون های اقماری دایر می شود.
وی با بیان اینکه برای برگزاری این جشنواره در همه استان ها ستاد گرامیداشت هفته کانون ها تشکیل شده است،اضافه کرد: برای اجرای این جشنواره پیش بینی مقدمات جلسه ویدئو کنفرانس در بستر شاد، ارسال آثار دانش آموزان و فرهنگیان، آموزش و توانمند سازی مدیران، کارشناسان و مربیان کانون های فرهنگی تربیتی، تولید محتوای الکترونیکی، لوح تقدیر، کانال معرفی کانون ها در شاد، برگزاری نمایشگاه ، معرفی رابط جشنواره و پخش ۶ ویژه برنامه با استفاده از ظرفیت کانون های فرهنگی تربیتی در استان ها پیش بینی شده است.
معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش البرز ادامه داد: هفته کانون های فرهنگی تربیتی فرصت بسیار مناسبی است تا توجه و تمرکز معلمان، دانش آموزان و اولیا به فعالیت و ماموریت های کانون ها به منظور بهبود و ارتقای سطح کیفی خدمات آموزشی و پرورشی معطوف گردد.
وی تاکید کرد: اکنون استان البرز دبیرخانه کانون های فرهنگی تربیتی در ۲ بخش جشنواره کانون ها و باشگاه کارآفرینی کشور است.
استان البرز ۵۱۲ هزاردانش آموز دارد.