دکتر مهران اکبری روز یکشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا افزود: برابر ماده چهار قانون نظارت شرعی مجلس شورای اسلامی و با توجه به اهمیت ساماندهی واحدهای مشمول نظارت شرعی، از سوی حوزه نمایندگی ولی فقیه در سازمان دامپزشکی کشور، این نشان حلال استاندارد به کشتارگاههای طیور ودام شهرستان بهبهان با حضور امام جمعه ، نماینده ولی فقیه در جهاد کشاورزی شهرستان به مسئولان کشتارگاههای دام و طیور شهرستان اعطا شد.
وی گفت: پروانه حلال به واحدهایی تعلق میگیرد که علاوه بر ناظر بهداشتی، ناظر ذبح شرعی نیز در آن واحد مستقر بوده و کارکنان و ذابحین آموزشهای لازم را در خصوص پروانه حلال گذرانده باشند.
رییس اداره دامپزشکی بهبهان در ادامه اظهار داشت: درج برند حلال بر روی بسته بندی فراورده های خام دامی نشان دهنده هویت شرعی به همراه نظارت های بهداشتی توسط ناظر شرعی مستقر در واحدهای عرضه کنده محصولات خام دامی است.
به گزارش ایرنا حلال یک واژه عربی است که به آنچه که توسط جوامع مسلمان پذیرفته شده و مجاز محسوب میشود اشاره دارد. این واژه در سال ۱۹۹۷ به عنوان یک استاندارد جهانی مطرح شد و برای تایید سلامت محصولات غذایی مورد استفاده قرار گرفت.
بر اساس آیین نامه مربوط به این نشان، نه تنها تولید محصولات باید بر اساس قوانین خاص صورت گیرد بلکه نگهداری، حمل و نقل و ذخیرهسازی آنها نیز باید قوانین حلال را در برگیرد.
نشان حلال علاوه بر اینکه توسط مسلمانان مورد توجه قرار می گیرد که سایر ادیان نیز به آن اهمیت داده و این استاندارد را نشانی از سلامت و کیفیت تولیدات میدانند.