ممنوعیت تجارت ارزهای مجازی برای کارکنان ارشد فدرال‌ رزرو آمریکا

خبرگزاری تسنیم سه شنبه 03 اسفند 1400 - 09:10
فدرال رزرو آمریکا با تصویب قانونی مقامات ارشد خود را از خرید و فروش و مالکیت سرمایه‌هایی مانند سهام‌های شخصی، اوراق بهادار، اوراق قرضه‌ دولتی، ارزهای خارجی، کالاهای اساسی و ارزهای مجازی منع کرده است.

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از راشاتودی، فدرال رزرو آمریکا قانونی تصویب کرده مبنی‌بر این‌که مقامات ارشد این بانک اجازه تجارت سهام، اوراق‌قرضه و ارزهای مجازی را ندارند. این ممنوعیت رسماً در روز جمعه اعلام شد.

طبق این قانون، مقامات ارشد فدرال‌رزرو آمریکا نمی‌توانند سرمایه‌هایی مانند سهام‌های شخصی، اوراق بهادار، اوراق قرضه‌ دولتی، ارزهای خارجی، کالاهای اساسی و ارزهای مجازی را خریدوفروش کنند یا در مالکیت خود داشته باشند.

این قانون اولین‌بار در ماه اکتبر اعلام شده بود، اما ارزهای مجازی را در آن زمان در برنمی‌گرفت. طبق گزارش کمیته بازار آزاد فدرال، این محدودیت‌ها از اول ماه مه اجرایی خواهد شد.

 این ممنوعیت اعضای این کمیته، رؤسای بانک‌های منطقه‌ای و تعدادی از سایر مقامات ازجمله کارکنان ارشد، مدیران میز اوراق‌قرضه و کارکنان فدرال رزرو را که در جلسات هیات مدیره شرکت دارند در بر می‌گیرد و همچنین به همسر و فرزندان آنها هم تعمیم پیدا می‌کند. این قانون در حال حاضر تنها مختص کارکنان ارشد است اما فدرال‌رزرو اعلام کرد انتظار دارد درنهایت تمام کارکنان را شامل شود.

این ممنوعیت به‌دنبال گزارشی در سال گذشته اعمال شد که چندین تن از مقامات بانک مرکزی درست قبل از اقدامات فدرال‌رزرو برای حمایت از اقتصاد طی بحران کرونا، سهام خریدوفروش کردند. هدف از این قانون حمایت از اطمینان مردم به بی‌طرفی و عدالت فدرال‌رزرو  است.

طبق این ممنوعیت، مقاماتی که در حال حاضر سمتی در بازار دارند یک‌سال فرصت دارند آن را کنار بگذارند.

انتهای پیام/58

 

منبع خبر "خبرگزاری تسنیم" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.