پیمان ترکمانه در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به اینکه همواره این مطالبه عمومی مطرح بوده که کمیته امداد به جای دادن ماهی به نیازمندان، ماهیگیری را به آنها بیاموزد، افزود: این رویکرد همواره در دستور کار این نهاد بوده و توانمندسازی خانواده ها اولویت اول کمیته امداد بوده به گونه ای که خوشبختانه تنها با استفاده از نیم درصد از منابع اشتغال کل کشور، به طور متوسط ۳۳ درصد مشاغل خُرد و خانگی توسط کمیته امداد ایجاد شده است.
مدیرکل کمیته امداد استان همدان با تأکید بر اهمیت ایجاد مشاغل پایدار برای نیازمندان مطرح کرد: پرداخت تسهیلات قرض الحسنه تنها یک مرحله از اقدامات اساسی این نهاد برای ایجاد مشاغل پایدار است.
وی در ادامه بیان کرد: برای ایجاد مشاغل پایدار برای خانواده های تحت حمایت هفت اقدام مهم شامل انجام مشاوره های شغلی، ارائه آموزش های رایگان، پرداخت تسهیلات، هدایت شغلی، راهبری شغلی، نظارت و بازاریابی محصولات تولیدی مددجویان در این نهاد انجام می پذیرد تا یک شغل پایدار و آبرومند برای مددجویان ایجاد شود.
ترکمانه با تأکید مجدد بر اهمیت ایجاد مشاغل پایدار برای نیازمندان افزود: از سال ۹۸ با هدف استفاده از توان و ظرفیت کارآفرینان حرفه ای در کشور، طرح راهبری شغلی هم در حال اجراست که از این طریق، مددجویان مستعد اشتغال در کلیه زمینه ها به کارآفرینان حرفه ای معرفی می شوند. کارآفرینان حرفه ای در این طرح، مددجویان را در اجرای طرح های خود به شکل مطلوبی راهبری می کنند تا در مدت زمان کوتاه تری منافع اقتصادی بیشتری به دست آورده و شغل پایدار تری داشته باشند.
وی با بیان اینکه مشاغل دانشبنیان و نوآورانه نیز در کمیته امداد به صورت جدی مورد حمایت قرار می گیرند، اضافه کرد: ایجاد نخستین مرکز نوآوری اجتماعی در کشور در استان همدان، با هدف حمایت از این قبیل مشاغل، گویای توجه ویژه این نهاد به مشاغل نو و مبتنی بر استفاده از فناوری های نوین است که خوشبختانه زمینه ساز ورود فرزندان تحصیلکرده خانواده های تحت حمایت به عرصه اشتغال شده است.
مدیرکل کمیته امداد استان همدان در پایان ابراز امیدواری کرد تا پایان سال ۹۹ جشن خودکفایی ۲۵۰۰ خانواده موفق در عرصه اشتغال استان با حضور این عزیزان و برخی شخصیت های ملی و استانی برگزار شود.
انتهای پیام