به گزارش خبرگزاری فارس از خفر، امروزه یکی از جدی ترین نیاز های مردم، اتصال خوب و پرسرعت به اینترنت همراه است که این مهم در نقاط روستایی کمرنگ دیده می شود که البته آموزش مجازی اهمیت اینترنت را دوچندان نموده است.
در شهرستان خفر نقاط مختلفی نظیر زرقلات،گلبرنجی، آبسرد، جاده ورودی خاوران و...مشکل اینترنت به شدت احساس می شود که افراد زیادی به خصوص دانشآموزان و دانشجویان از این موضوع به شدت ناراضی هستند.
در همین خصوص دانش آموزی از روستای زرقلات خفر در گفتگو با خبرنگار فارس ضمن نارضایتی از اینترنت و آموزش های مجازی خود گفت: اینترنت و خط تلفن روستای ما بسیار ضعیف است و در امتحانات میان ترم به شدت دچار مشکل هستیم؛ لطفا صدای ما را به گوش مسئولین برسانید.
وی افزود: استفاده از شبکه های اجتماعی با تأخیر نیم ساعته انجام می شود و وب گردی نیز اصلا ممکن نیست همچنین پرش آنتن نیز به شدت احساس می شود.
شهروند دیگری نیز از سیر و سفر هر روزه خود بر قله های روستا برای درس و امتحان سخن به میان آورد و گفت: هزینه و وقت از طرفی و سرعت ضعیف اینترنت در روستاهای بخش راهگان از سوی دیگر، شرایط را برای من و همه دانش آموزان ناخوشایند کرده است.
پیش از این نیز در رسانهها عکسی از رتبه هشت منطقه سه کنکور در جلیل آباد خاوران منتشر شد که وزیر ارتباطات در صفحه شخصی خود پس از چند روز گفته بود: مشکل اینترنت این نقطه حل شد، سوالی اینجا مطرح است که چگونه روستاهایی که ۲۰ کیلومتری خاوران هستند نادیده گرفته میشوند و چرا شهروندان بسیاری باید از اوضاع اینترنت رنج ببرند.
دانشجویی نیز در گفتوگو با فارس اظهار کرد: هر روز از روستای آبسرد به مرکز شهرستان میروم تا درسها را با سرعت بهتری دریافت کنم و این برای من بسیار سخت است.
موضوع اینترنت خفر را با فرهاد جهانخواه، فرماندار این شهرستان در میان گذاشتیم که وی با بیان اینکه استفاده از اینترنت پرسرعت همراه و خانگی حق هر شهروندی است، گفت: در ابتدای ورود به خفر تلاش های بسیاری را به همراه نماینده شهرستان انجام دادیم که نتیجه آن اتصال روستای برایجان به اینترنت پرسرعت بود.
وی با نوید اتصال شش نقطه جدید در خفر به اینترنت گفت: در ادامه پیگیری ها و در راستای تحقق عدالت ارتباطی، روستاهای باغ کبیر، آباده،آب کتان،کفه و هزارگام با جمعیتی بالغ بر ۱۸۰۰ نفر به اینترنت متصل شدند.
جهانخواه با بیان اهمیت اینترنت و نقش آن در زندگی مردم عنوان کرد: امیدواریم با تلاشهای اداره کل ارتباطات و فناوری استان دورترین نقاط خفر را نیز به اینترنت متصل کنیم که این مهم ممکن است کمی زمانبر باشد.
فرماندار خفر گفت: در روستاهایی که مشکل اینترنت همراه وجود دارد، اینترنت ADSL از طرق تلفن ثابت قابل استفاده است اما با گرانی قیمت مودمهای اینترنت و خطوط تلفن ثابت افراد کمتری از این مسئله بهره مند می شود.
مدیرکل ارتباطات و فناوری فارس نیز در گفتوگو با فارس اظهار کرد: تحت پوشش قرار دادن روستاهای فاقد اینترنت اولویت ما بوده و بعد به سراغ ارتقا می رویم که البته در هفته گذشته دسترسی اینترنت در ٢٧ نقطه استان قابل استفاده شد.
وی اضافه کرد: انتظار خفری ها این است تا با پیگیری های مسئولین هرچه سریعتر کلاس های درس دانش آموزان و دانشجویان از سرما، لب جاده و نوک کوه به کنار بخاری و کنار خانواده تغییر یابد.
انتهای پیام/س/س