به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان ،دکتر رشید حیدری مقدم ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه با بیان اینکه در طول دوران شیوع کرونا همکارانم سنگ تمام گذاشتند اظهار داشت: در استان همدان 8 ماه وضعیت قرمز را تجربه نکردیم که نتیجه تلاش مردم و کادر بهداشت و درمان بوده است.
وی با اشاره به اینکه تاکنون 3 پیک کرونا را در استان همدان تجربه کردهایم تصریح کرد: در پیک نخست بیماری 400 بیمار بستری، موج دوم 620 و در پیک سوم تعداد بیماران بستری به 1200 نفر رسید.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان با تاکید بر اینکه موجهای بعدی کرونا سهمگینتر از پیکهای قبلی است گفت: در موج اول کرونا در استان میانگین فوتیهای روزانه ناشی از کرونا 4 نفر بود که در موجهای بعدی به 8 و 15 فوتی رسید.
حیدری مقدم با تاکید بر اینکه تاکنون هیچ بیماری نبوده که نیاز به مراقبت درمانی داشته باشد و خدمات ارائه نشود تصریح کرد: حتی برخی از بیماران کرونایی به خاطر ترس اطرافیانشان از ابتلا به ویروس، همراه نداشتند اما همکاران ما یک لحظه از خدماترسانی به این بیماران عقبنشینی نکردند.
وی افزود: تاکنون سه هزار و 500 نفر از کادر درمان استان به کرونا مبتلا شدند که 308 نفر پزشک، 767 نفر پرستار، 46 بهیار، چهار ماما، هزار و 29 پرسنل بیمارستانی، 741 نفر پرسنل بهداشتی و 73 نفر از آنها پرسنل آزمایشگاهی بودهاند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: کرونا و مشکلات ناشی از آن سبب غفلت ما از توسعه نشده، به طوریکه از اسفند سال گذشته تاکنون بیش از 1000 میلیارد تومان تجهیزات وارد استان کردیم.
حیدری مقدم با بیان اینکه در حال حاضر وضعیت هیچ یک از شهرستانهای استان قرمز و نارنجی نیست، اظهار داشت: سه شهرستان در وضعیت آبی و مابقی در حالت زرد است.
وی با تاکید بر اینکه تاکنون 9898 بیمار مثبت کرونایی در بیمارستانهای استان بستری شدهاند، تصریح کرد: 17 هزار و 516 بیمار نیز به صورت سرپایی درمان شدهاند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان با بیان اینکه در سفر رئیس سازمان برنامه و بودجه به همدان 100 میلیارد تومان اعتبار برای مرکز جامع سرطان و 170 میلیارد تومان برای پروژه بیمارستان اکباتان در نظر گرفته شد، گفت: در حال حاضر 30 میلیارد تومان برای راهاندازی فاز اول بیمارستان اکباتان اختصاص یافته و امید و تلاش ما این است که تا پیش از پایان سال، فاز اول به بهرهبرداری برسد.
حیدری مقدم با تاکید بر اینکه کرونا درکمین تمام گروههای سنی است و پیر و جوان هم نمیشناسد اظهار داشت: به هیچ عنوان نباید فشار را از روی ویروس برداریم.
وی افزود: کرنا ویروس بسیار پیچیدهای است و هرگونه تجمعی برای ما خطر آفرین است. برخی از مسئولان ما به دغدغههای ما توجه نکرده و خود عامل ایجاد تجمع میشوند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان تاکید کرد: با توجه به اینکه مناسباتی همچون انتخابات در پیش است تقاضای ما این است که پروتکلهای بهداشتی و سلامت مردم جدی گرفته شود.
حیدری مقدم با بیان اینکه ما در خصوص توزیع واکسن تابع برنامه ریزی در سطح کلان کشور هستیم، گفت: هنوز هیچ واکسنی وارد کشور نشده و به تبع آن استان همدان نیز واکسن دریافت نکرده است.
سرنوشت داروی گیاهی پژوهشگر همدانی چه شد؟
وی در خصوص داروی تولیدی کرونا توسط پژوهشگر همدانی، اظهار داشت: در ابتدا این دارو در بیمارستان بقیه الله مورد بررسی قرار گرفت اکنون نیز ماهیت دارو و ساختار آن توسط این پژوهشگر به دانشگاه علوم پزشکی فرستاده شده است. این دارو باید به طور جدی مورد بررسی قرار بگیرد و میزان اثرگذاری آن بررسی شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان افزود: قرار بر این شد که دارو در اختیار ما قرار بگیرد و به افراد به صورت داوطلبانه ارائه شود و در صورت اثرگذاری مثبت وارد چرخه عرضه شود.
انتهای پیام/743/ش