ایسنا: روسیه در پی ممنوعیت غربیها و تحریمهای مالی بر سر حمله نظامی این کشور به اوکراین، با مشکل فروش نفتخام و فرآوردههای نفتی روبهرو شده است. آمریکا هفته گذشته واردات نفت و گاز روسیه را ممنوع کرد و همزمان انگلیس اعلام کرد خرید نفت و فرآوردههای نفتی روسیه را تا پایان سال۲۰۲۲ متوقف میکند. اتحادیه اروپا که برای ۴۰درصد از گاز موردنیاز و ۲۷درصد از واردات نفت به روسیه وابسته است، در حال بحث و بررسی چگونگی قطع وابستگی به سوختهای فسیلی تولید روسیه است. درحالیکه غرب به بحث درباره محدودیتهای احتمالی علیه انرژی روسیه ادامه میدهد، بعضی از خریداران از دریافت نفت روسیه خودداری میکنند تا دچار مشکلات حقوقی مرتبط با تحریمها و محدودیتهای تجاری نشوند و از لطمهدیدن شهرتشان اجتناب کنند. رویترز در گزارشی اقدامات شرکتهای انرژی بزرگ در این زمینه را بررسی کرده است:
اکوئینور: شرکت انرژی دولتی اکوئینور نروژ، تجارت نفت روسیه را در راستای برنامهاش برای خاتمه فعالیت در این کشور متوقف کرده است.
انی: گروه انرژی انی که دولت ایتالیا ۳/ ۳۰درصد در آن سهم دارد، ۹ مارس اعلام کرد خرید نفت روسیه را متوقف کرده است.
شل: شل که بزرگترین بازرگان نفت جهان است، هشت مارس اعلام کرد خرید نفت روسیه را متوقف خواهد کرد و به حضور در پروژههای هیدروکربن روسیه خاتمه میدهد.
توتال انرجیز: شرکت فرانسوی توتالانرجیز هفت مارس اعلام کرد خرید نفت روسیه را متوقف کرده است، با این حال یکی از پالایشگاههای این شرکت در آلمان همچنان نفت روسیه را از خط لوله دریافت میکند.
بیپی: غول نفتی انگلیسی ۲۸ فوریه همه برنامههای بارگیری نفت کوره از بندر روسی تامان در دریای سیاه را متوقف کرد، زیرا تحریمهای غرب باعث شد فرآوردههای روسی جذابیت کمتری برای خریداران پیدا کنند.
منبع خبر "
دنیای اقتصاد" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد.
(ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.