حسن سبحه در نشست خبری که امروز (۲۲ دیماه) برگزار شد، اظهار کرد: رسالت ناحیه صنعتی، خدماتی و نمایشگاهی خلیج فارس این است که در خوزستان تولید قطعات خودرو را انجام دهد و تمام صنعتگران را از سراسر کشور به این استان دعوت کند که در این پروژه مشارکت کنند تا با حمایت ما، دانش خود را به تولید تبدیل کنند.
به گزارش ایسنا، وی افزود: در ابتدا همه صنعتگران مشکلاتی از جمله مکان، نابسامان بودن اوضاع مالی و نداشتن پول برای تامین سوله یا محل فعالیت داشتند.
مدیرعامل شهر خودرو خلیج فارس اهواز گفت: با توجه به این وضعیت صنعتگران پیشنهاد دادیم زمین و سوله را برای صنعتگران آماده کنیم و سه ماه فرصت برای تجهز کارگاه داشته باشند. همچنین شش ماه پس از بهرهبرداری، اقساط این تسهیلات را بدون سود و در مدت ۸۴ ماه پرداخت کنند و بابت دیرکرد پرداخت اقساط، سودی گرفته نمیشود. از این پیشنهاد استقبال خوبی شد و آمار پایین صنعتگران به ۲۷۰ تا ۲۸۰ صنعتگر رسید.
سبحه بیان کرد: زمانی که صنعتگران متوجه شدند هدف این مجموعه اشتغال و تولید برای استان است، با استقبال خوبی روبهرو شدیم و حتی یک سری از واحدهای خدماتی را به صنعتی تبدیل کردیم.
وی گفت: تاکنون در خوزستان هیچگونه تولید در زمینه قطعات خودرو انجام نشده است و در خوزستان، مصرفکننده هستیم. برای اولین بار این مجموعه در اختیار صنعتگران قرار گرفته است و با احداث ۶۳ سوله و ایجاد اشتغال برای ۴ هزار نفر، بدون تسهیلات و حتی یک ریال کمک دولت، کار را آغاز کردیم.
مدیرعامل شهر خودرو خلیج فارس اهواز بیان کرد: برای اطمینان از دانش کافی صنعتگران، از یکی از آنها دعوت شد و تاکنون نخستین مینی لودر بابکت در خوزستان را تولید کرده است که اول بهمنماه امسال رونمایی میشود.
وی ادامه داد: فعالیت این ناحیه در سه فاز صنعتی، خدماتی و نمایشگاهی است؛ در فاز صنعتی تولید قطعات خودرو در ۶۳ سوله با بیش از ۳۰ نیروی کار در حال انجام است.
سبحه با اشاره به نظارت بر عملکرد صنعتگران، بیان کرد: اجازه خرید نقدی سوله به صنعتگران داده نمیشود زیرا ممکن است از نظارت ما خارج شوند و کار نتیجه خوبی نداشته باشد. یکی دیگر از شرایط ما برای فعالیت این صنعتگران این است که در دفترخانه اسناد رسمی تعهد بدهند که نیروهای بومی خوزستان را جذب کنند.
مدیرعامل شهر خودرو خلیج فارس اهواز با اشاره به پیشبینی راهاندازی آموزشگاه فنی و حرفهای در این مجموعه، گفت: ۶۰ درصد از فاز خدماتی به فاز صنعتی خدمات میدهد. آموزشگاه فنی و حرفهای این مجموعه نیروهای بومی باسواد و بیسواد را جذب میکند و آموزشهای لازم را به آنها ارائه میدهد و به واحدهای صنعتی تزریق میکند.
مدیرعامل شهر خودرو خلیج فارس اهواز ادامه داد: یک مجتمع نمایشگاه دائمی قطعات نیز در مساحت ۳ هزار مترمربع برای به نمایش گذاشتن تولیدات صنعتگران در غرفهها در نظر گرفته شده است.
وی عنوان کرد: در فاز نمایشگاهی، یک سری نمایشگاه خودرو به صورت کلیدی در قالب پنج ساله در اختیار جوانانی که قدرت خرید نمایشگاه ندارند، قرار میگیرد.
سبحه گفت: از پس از انقلاب تاکنون چنین پروژهای با سرمایهگذاری ۱۰ ساله بدون در نظر گرفتن تورم، نداشتهایم و اساس کار ما در زمینه اشتغال و سرمایهگذاری بلندمدت است.
مدیرعامل شهر خودرو خلیج فارس اهواز بیان کرد: از سال ۹۶ روند احداث این مجموعه آغاز شد که به دلیل سیستم مدیریت خوزستان، دو سه برابر زمان برای انجام مراحل و اخذ مجوزها طی شد. در حال حاضر بیش از ۷۵ درصد زیرساخت این پروژه با اعتبار بیش از ۴۰ میلیارد تومان آماده شده است. البته این رقم بدون در نظر گرفتن نرخ تورم است.
وی عنوان کرد: قبل از احداث سوله، یکی از صنعتگران را دعوت کردیم و با این امکانات کم و دلگرمی کم مسئولان، به جای تولید یک قطعه، یک ماشین تولید کردهایم. ۷۰ درصد این ماشین بومی خوزستان است. پس از راهاندازی سولهها، قطعات یدکی و موتوری نیز تولید خواهیم کرد.
سبحه با اشاره به مصرفکننده بودن کشورهای همجوار، بیان کرد: پس از بهرهبرداری و تامین نیازهای خوزستان، میتوانیم در آینده به بازار حاشیه خلیج فارس صادرات داشته باشیم.
مدیرعامل شهر خودرو خلیج فارس اهواز عنوان کرد: صنعتگران آمادگی تولید هر نوع قطعات یدکی خودرو را دارند و هیچ محدودیتی در این زمینه وجود ندارد.
وی بیان کرد: از مسئولان میخواهیم حمایت کنند تا در اجرای کار سنگاندازی نشود و دست افراد سودجویی که حس میکنند راهاندازی این پروژه به منافع آنها آسیب وارد میکند را کوتاه کنند. اکنون با تغییراتی که در قوه قضاییه ایجاد شده در این زمینه بسیار امیدوار هستیم.
انتهای پیام