سیاهچاله‌ای که ۳۴ میلیارد بار از خورشید بزرگتر است

خبرگزاری میزان پنج شنبه 12 تیر 1399 - 19:12
محققان استرالیایی موفق به رصد بزرگ‌ترین سیاه‌چاله که تاکنون مشابه آن به لحاظ ابعاد در جهان وجود نداشته، شدند.

خبرگزاری میزان - تسنیم نوشت: محققان دانشگاه ملی استرالیا به تازگی توانسته‌اند سیاه‌چاله‌ای را رصد کنند که حجم آن ۳۴ میلیارد بار از خورشید بزرگتر است.

اما نکته قابل توجه دیگر این سیاه‌چاله سرعت رشد آن است. این سیاه‌چاله با سرعتی که تاکنون نظیر نداشته در حال رشد است و در طول یک روز حجمی معادل خورشید را می‌بلعد.

این سیاهچاله J۲۱۵۷ نامگذاری شده است و ۸ هزار بار بزرگتر از سیاه‌چاله موجود در مرکز کهکشان راه شیری است. اگر این سیاه‌چاله در کهکشان راه شیری قرار داشت دو سوم ستاره‌های این کهکشان را می‌بلعید.

لازم به ذکر است اطلاعات به دست آمده از این سیاه‌چاله مربوط به ۱.۲ میلیارد سالگی آن است که معادل تنها ۱۰ درصد عمر این سیاهچاله است و مشخص نیست در زمان حال اندازه آن چقدر شده باشد.

کشف سیاه چاله ای با ابعاد ۳۴ میلیارد برابر خورشید

انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

منبع خبر "خبرگزاری میزان" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.