مهدی حسینی روز سهشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: از اقدامات حوزه دامپزشکی سیستان و بلوچستان میتوان به تشدید مراقبت فعال در بازدیدهای میدانی از تالابها و زیستگاههای پرندگان مهاجر با همکاری محیط زیست،اقدامات نظارتی بر کامیونها و خودروهای حمل طیور و فرآوردههای آن و نیز پیگیری قضایی خودروهای متخلف حمل طیور و فرآوردههای آن اشاره کرد.
وی با اشاره به اینکه شهروندان باید گوشت سفید مورد نیاز را به صورت کشتار روز بهداشتی و منجمد از مراکز مورد مجاز تهیه کنند افزود: از آنجایی که انتقال آنفلوآنزا از طریق پرنده زنده است ذبحی که خارج از کشتارگاه انجام میشود در انتقال آن نقش دارد.
مدیرکل دامپزشکی سیستان و بلوچستان تصریح کرد: خودداری از ذبح پرنده در معابر عمومی و خانهها و تماس با پرنده زنده، توصیه دیگر ما به شهروندان است بویژه افرادی که پرنده در خانه و روستا نگهداری میکنند حتما باید داخل قفس بوده و ارتباطی با پرندههای آزاد پرواز نداشته باشند.
به گزارش ایرنا هماینک آزمایشگاههای مجهز دامپزشکی در زاهدان فعال هستند و بخش خصوصی فعال در زمینه دام و فرآوردهای دامی در استان میتوانند پس از ارائه گزارش کار از حمایتهای اداره کل دامپزشکی سیستان و بلوچستان بهرهمند شوند همچنین چهار کلینیک و چندین داروخانه تحت نظارت دامپزشکی در این شهرستان برای درمان دامهای کوچک و حیوانات خانگی فعالیت میکنند.