رئیس اتحادیه تالارهای پذیرایی تهران با اشاره به اینکه تالارهای پذیرایی مجاز، شرایط برگزاری مراسمات با رعایت پروتکلهای بهداشتی را دارند رعایت فاصلهگذاری و ممنوعیت سرو غذا به صورت سلفسرویس را از شرایط فعالیت این مراکز عنوان کرد.
خبرگزاری میزان - خسرو ابراهیمینیا در گفتوگوی تلویزیونی در خصوص آغاز فعالیت دوباره تالارهای پذیرایی گفت: تالارهای پذیرایی متخصص برگزاری مجالس و مراسمات و هر نوع گردهمایی هستند و شرایط لازم برای رعایت پروتکل هارا دارند بهترین گزینه برای برگزاری مراسمها هستند، اما متاسفانه در طول یک سال گذشته شاهد این بودیم که همه مراکز به جز تالارهای پذیرایی که متخصص این امر هستند باز بودند.
رئیس اتحادیه تالارهای پذیرایی تهران با اشاره به پیگیریهای انجام شده و تغییر وضعیت شهر تهران منطقه زرد، افزود: با رایزنیهای انجام شده نهایتاً ستاد مقابله با کرونا، استانداری تهران و عزیزان ذیصلاح در اتاق اصناف تهران، شرایطی را به ستاد ملی کرونا اعلام کردیم که تالارهای پذیرایی با یک سوم ظرفیت، فاصله گذاری ۱.۵ متری، انجام تب سنجی در درب ورودی تالارهای پذیرایی، سرو غذا به صورت پرسی و ممنوعیت سلفسرویس و همچنین کاهش ساعت فعالیت، بتوانند فعالیت خود را برای برگزاری مراسمات مجدداً آغاز کنند.
وی ضمن درخواست از مردم برای برگزاری مراسمات خود در مراکز و تالارهای پذیرایی که دارای پروانه کسب هستند یادآور شد: در این مراکز تمامی پروتکلها رعایت میشود و همینطور تظارت و بازرسی از سوی اتاق اصناف و انحادیه بر رعایت این پروتکلها وجود دارد.
بنا به گفته ابراهیمینیا تالارهای پذیرایی در گروه شغلی چهار قرار دارند و با توجه به تغییر وضعیت شهر تهران به زرد، تصمیمگیری درباره فعالیت این مراکز به استانداریها واگذار شد و این اجازه از سوی استاندار تهران صادر شد.
رئیس اتحادیه تالارهای پذیرایی تهران با اشاره به اینکه مهمانها و شرکتکنندگان در مراسمها نیز ملزم به اعلام کد ملی خود در سامانه وزارت بهداشت هستند، آن را عاملی برای ایجاد مشکلات احتمالی عنوان کرد که مردم برای راحتی خود ممکن است مراسمات خود را در مراکز دیگر برگزار کنند.
وی در ادامه با تاکید بر اینکه مشخصات مراسمات باید بهصورت کامل در سامانه اماکن ثبت شود تاکید کرد: بین سامانه اتحادیه و وزارت بهداشت ارتباط آنلاین (برخط) وجود دارد و همه ئاحدهای صنفی ما دارای گواهی سلامت هستند و سوابق همه همکاران ما در اختیار وزارت بهداشت قرار دارد.
بیشتر بخوانید:
ابراهیمینیا در پایان افزود: نظارت و بازرسی مستمر از سوی وزارت بهداشت، اتاق اصناف و همینطور اتحادیه انجام میشود که این بازرسیها یا بهصورت مجزا و یا در شرایط ویژه بهصورت مشترک صورت میگیرد.
انتهای پیام/
منبع خبر "
خبرگزاری میزان" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد.
(ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.