آموزش آشپزی؛ از ماهی شکن پر خوشمزه تا استیک فاجیتاس تا خورش متنجان + تصاویر

باشگاه خبرنگاران پنج شنبه 25 دی 1399 - 18:11
در گزارش زیر طرز تهیه چند نوع غذای خوشمزه و مقوی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در بسته آشپزی زیر قصد داریم شما را با دستور پخت چند نوع غذای خوشمزه ایرانی و فرنگی آشنا کنیم.


بیشتربخوانید


به آشپزخانه مجازی خوش آمدید 

این‌بار به‌جای ماهی ساده، شکم‌پر را امتحان کنید


نان گوجه‌فرنگی + دستور تهیه


توپی دو رنگ نارگیلی + دستور تهیه


اسموتی هویج، سیب و زردچوبه + دستور تهیه


طرز تهیه استیک فاجیتاس


طرز تهیه خورش متنجان


طرز تهیه آش یارمه به سبک شهر بجنورد


طرز تهیه اورمیه خورشت


۳ نکته برای رنگ و لعاب دار کردن قیمه‌

انتهای پیام/

منبع خبر "باشگاه خبرنگاران" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.