طرح های گردشگری خلخال بدون لطمه به طبیعت اجرا شود

ایرنا یکشنبه 25 اردیبهشت 1401 - 20:55
اردبیل- ایرنا - امام جمعه خلخال گفت: طرح های گردشگری این شهرستان باید با پرهیز از وارد کردن کمترین لطمه به طبیعت و محیط زیست منطقه اجرا شود.
طرح های گردشگری خلخال بدون لطمه به طبیعت اجرا شود

به گزارش روز یکشنبه ایرنا حجت الاسلام کریم اسدی در جلسه شورای فرهنگ عمومی خلخال اعلام کرد: پرهیز از هرگونه وارد کردن صدمه به طبیعت منطقه وحفظ و حراست از محیط زیست باید در دستور کار مجریان طرح های عمرانی ،صنعتی و گردشگری شهرستان قرار گیرد تا در آینده این شهرستان دچار مشکلات زیست محیطی نشود.

رییس شورای فرهنگ عمومی خلخال اظهار کرد: نگهداری، حفظ و حراست از محیط زیست باید تبدیل به فرهنگ عمومی شده و آحاد جامعه برای پیشگیری از آلودگیهای زیست محیطی از جمله پرهیز از رها سازی زباله در طبیعت، جلوگیری از آلودگی آب های روان و سطحی، حفظ جنگل ها و مراتع در کنار نهادها وسازمان های مرتبط تلاش کنند.

حجت الاسلام اسدی گفت: در هیچ دینی به اندازه دین اسلام به حفظ وحراست از محیط زیست و طبیعت به اندازه دین اسلام تاکید نشده و در دین ما همه مردم به نگهداری از محیط زیست و تحویل صحیح ان به ایندگان همانند زمان تحویل گرفتن از گذشتگان توصیه شده است.

وی بیان کرد: مشکلات زیست محیطی مختص منطقه ما و کشور ما نیست و همه جوامع بشری برای حفاظت از محیط زیست تلاش می کنند. 

امام جمعه خلخال گفت: طبیعت و محیط زیست امانتی بزرگ و نعمتی تمام نشدنی از جانب خداوند به بندگانش بوده که در کنار استفاده آن برای ادامه حیات، برای نگهداری و حفظ ان نیز بیش از اندازه باید تلاش شود

رییس شورای فرهنگ عمومی خلخال خواستار تشکیل کارگروه تخصصی محیط زیست برای آسیب شناسی معضلات زیست محیطی این شهرستان شد و افزود: این کمیته باید با استفاده از ظرفیت کارشناسان و بصورت تخصصی مسایل مربوط به آلاینده های هوا، آب،  جنگل و مرتع و همچنین نحوه پیشگیری از وارد شدن لطمه به طبیعت این منطقه را بررسی و پس از طرح  و تصویب راهکارهای ارایه شده در جلسه شورای فرهنگ عمومی، به عنوان دستورالعمل برای اجرا به همه دستگاه های اجرایی شهرستان ابلاغ شود .

همچنین در این جلسه سرپرست فرمانداری و نایب رییس شورای فرهنگ عمومی خلخال دخالت انسان در طبیعت از جمله رها سازی زباله در طبیعت،  عدم اجرای مدیریت پسماند در سطح شهرها وروستاهای منطقه،  هدایت فاضلاب های شهری و روستایی به رودخانه ها،  برداشت بی رویه از معادن ،چرای بی رویه دام در سطح مراتع وچراگاه های طبیعی عدم حفظ تعادل مراتع و دام از سوی دامداران ،حضور بی توجیه انسان در زیستگاه های حیات وحش و سایر دخالت های انسانی در روند طبیعت و محیط زیست  را به عنوان عامل مهم در بروز چالش های زیست محیطی اخیر در این شهرستان عنوان کرد .

سید جوادیحیی زاده اظهارکرد: کرونا در مدت بیش از دوسال توجه و همت همه مسئولان را به سمت خود جلب و در بسیاری از اوقت موجب غفلت مسئولین از امر بسیار مهم حفاظت از محیط زیست شد و انتظار می رود با پایان کرونا وظایف مربوط به حفظ و نگهداری از طبیعت و محیط زیست شهرستان بیش از پیش توسط مسئولین و مردم انجام تا از وارد شدن هرگونه صدمه و آسیب به طبیعت جلوگیری شود. 

منبع خبر "ایرنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.