کارشناس تغذیه: فعالیت مرتبط با صنعت شیر باید بیشتر مورد توجه مردم قرار گیرد

ایرنا پنج شنبه 12 خرداد 1401 - 09:45
ارومیه - ایرنا - کارشناس نظارت بر مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ارومیه گفت: فعالیت‌های مرتبط با صنعت شیر بدلیل ارزش بالای غذایی این فرآورده طبیعی باید بیشتر مورد توجه مردم قرار گیرد.
کارشناس تغذیه: فعالیت مرتبط با صنعت شیر باید بیشتر مورد توجه مردم قرار گیرد

مهندس فرزانه رحمان پور روز پنجشنبه به مناسبت روز جهانی شیر اظهار کرد: این روز توسط سازمان خواربار و کشاورزی (فائو) وابسته به سازمان ملل پیشنهاد شده و از سال ۲۰۰۱ هر سال اول ژوئن جشن گرفته می‌شود تا در آن به اهمیت شیر به‌عنوان یک غذا در سطح جهان تاکید شود.
وی با اشاره به شعار امسال روز جهانی شیر (از لبنیات لذا ببرید)، افزود: در این روز فرصتی پیش می‌آید که فعالیت‌های مرتبط با صنعت شیر مورد توجه مردم قرار گرفته و آگاهی آنها در مورد شیر به‌ عنوان بخشی از یک جیره متوازن روزانه و اهمیت صنایع لبنیات افزایش پیدا کند.
رحمان پور شیر را یک فراورده کشاورزی با منشا طبیعی و باارزش غذایی بالا دانست و تاکید کرد: بشر از زمان اهلی شدن دام‌ها به مصرف این فرآورده دامی پرداخته است.
وی گفت: شیر حاوی پروتئین‌های با ارزش، لیپیدهای سالم، کربوهیدرات‌ها، مواد معدنی کلسیم، روی، منیزیم، فسفر، یُد، آهن، پتاسیم، ویتامین‌ها (فولات، ویتامین A، ویتامین D، ریبوفلاوین، ویتامین ۱۲ B) و به عبارتی تمام مواد مغذی مورد نیاز بدن است و هر لیوان شیر گاو (۲۵۰ میلی‌لیتر) حدود ۳۱۵ میلی‌گرم کلسیم دارد و ۲۲ تا ۲۹ درصد نیاز روزانه کلسیم فرد را تامین می‌کند.

منبع خبر "ایرنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.