به گزارش خبرنگار مهر، مشاور رئیس جمهور در امور اقوام و اقلیتهای دینی و مذهبی چهارشنبه شب در این همایش اظهار کرد: کردستان نماد وحدت و پایتخت وحدت شیعه و سنی است.
ماموستا عبدالسلام کریمی تصریح کرد: تضمین انقلاب و سربلندی نظام در گرو همین وحدت است.
وی افزود: اقوام و مذاهب رنگین کمان این کشور هستند و باید در کنار همدیگر قرار گیرند.
ماموستا کریمی تصریح کرد: در زمینه مذاهب حجت، منویات رهبر انقلاب اسلامی است که نگاه برادری و برابری باید نمود عینی داشته باشد.
وی افزود: رئیس جمهور ما مترجم عملی و زبان گویای مقام معظم رهبری است و خامنه ای خمینی دیگر است، اعتقاد کلی ماست.
مشاور رئیس جمهور در امور اقوام و اقلیتهای دینی و مذهبی خاطر نشان کرد: اقوام و مذاهب فرصت هستند و باید این ظرفیت تبدیل به نقطه قوت شوند.
ماموستا کریمی تصریح کرد: قدرت ما در گرو وحدت و یکدلی است و باید در مقابل توطئههای تفرقه افکنانه دشمنان با هوشیاری و بصیرت گام برداریم.
اعتبارات حوزه فرهنگ تقویت شود
ماموستا هاشم نوری امام جمعه اهل سنت قروه نیز در این همایش اظهار کرد: خداوند به هیچ قوم هیچ ملتی هیچگونه تغییر و دگرگونی نمیدهد و ایجاد نمیکند مگر اینکه این مردم و این قوم خود تغییر و دگرگونی ایجاد کنند.
وی افزود: به برکت نظام جمهوری اسلامی ایران، مردم این سرزمین واقعاً یک ملت سربلند و عزتمند هستند و برخلاف اینکه دشمنان و رسانهها آن را بیان میکنند در گذشته مردم ایران چون با اتکا به کشورهای غربی و در رأس همه آنها کشور آمریکا بود مردم ما زیر بار ذلت بودند و هر آنچه که اجنبیها میخواستند در کشور ما دخل و تصرف میشد اما امروز هیچ غریبه ای نمیتواند در کشور ما دخل و تصرف داشته باشد.
ماموستا نوری اظهار داشت: ملت ما یک ملت عزتمند و آبرومندی است و تمام عرصههایی که دشمن از ما دریغ و تحریم کرده بود اکنون به خودکفایی رسیدیم و این بسیار ارزشمند است.
وی افزود: وحدت وقتی به وجود بیاید امنیت به وجود خواهد آمد و عزت، اقتدار، قدرت و توانمندی و توسعه زیرساختهای همه چیز شکل میگیرد.
ماموستا نوری اظهار داشت: ایران یک کشور بسیار خوب اسلامی است اما در عرصه کار فرهنگی و اختصاص بودجههای فرهنگی به خصوص در حوزه مساجد و حوزه روحانیت بر خلاف آنچه که رسانهها القا میکنند که همه ثروت ایران به جیب روحانیت وارد میشود این نیست چرا که روحانیت و ماموستا ها برای مسائل روزمره خود ماندهاند.
قروه تولید کننده ۲۵ درصد محصولات کشاورزی کردستان است
فرماندار شهرستان قروه نیز در این همایش اظهار داشت: حدود ۱۵۰ هزار نفر در این شهرستان زندگی میکنند و با استعدادها و پتانسیلهای خاصی که دارد نزدیک به ۲۵ درصد تولیدات کشاورزی استان را تولید میکند.
فعله گری خاطرنشان کرد: بیش از ۱۰۰ واحد صنعتی کوچک و متوسط در این شهرستان فعال هستند و ظرفیتهای قابل توجهی در این شهرستان وجود دارد.
وی افزود: بیش از ۱۵ هزار رزمنده دوران دفاع مقدس و هزار و ۱۰۰ جانباز سرافراز نمادی از ولایت مداری مردم قروه است.
فرماندار قروه تصریح کرد: هم اکنون در پنج نقطه در شهر قروه نماز جمعه برگزار میشود و میتوان گفت قروه نمادی عینی از وحدت بین اقوام و مذاهب است.