مازندران مهد ماهیان خاویاری کشور

شمال نیوز سه شنبه 28 تیر 1401 - 08:59
سرپرست اداره کل شیلات مازندران از تولید ۶۰ درصد گوشت و خاویار پرورشی کشور در استان خبر داد.

به گزارش شمال نیوز، کریم زاده  درحاشیه هفتمین همایش ملی ماهیان خاویاری کشور در تهران، گفت: بیش از ۶۰ درصد گوشت و خاویار پرورشی کشور در مازندران تولید می‌شود.

او می‌گوید: ماهیان خاویاری از باارزشمند‌ترین آبزیان از لحاظ غذایی و اقتصادی دریای خزر می باشند و خاویار ایرانی نیز در سطح بین المللی شهرت جهانی دارد.

۳۴ واحد پرورش ماهیان خاویاری هم اکنون در مازندران فعال هستند که در سال گذشته با تولید ۲۰۵۶ تن گوشت معادل ۶۰ درصد تولید کشور جایگاه اول رادر زمینه پرورش ماهیان خاویاری دار ا است.

به گفته کریم زاده بیش از ۱۰۰ تن گوشت ماهیان خاویاری پرورشی و ۱۳۵۲ کیلو گرم خاویار پرورشی در سال گذشته به خارج از کشور بویژه کشور‌های اروپایی و خلیج فارس صادر شده است.

او می‌گوید: از آنجایی که توسعه پرورش ماهیان خاویاری یکی از پروژه‌های مهم و مصوب اقتصاد مقاومتی است و سرمایه گذاری دراین بخش با خود افزایش تولید آبزیان، تامین بخشی از پروتئین جامعه، درآمدزایی و اشتغال را بهمراه دارد شیلات مازندران از طرح‌های سرمایه گذاری دراین بخش حمایت خواهد کرد.

 

 

 

 


منبع خبر "شمال نیوز" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.