به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان ، پیش از ظهر امروز نشستی با حضور استاندار اصفهان، معاونان استانداری و خیران استان برگزار شد. در این نشست خیران درخواستها و چالشهای خود همچون مشکلات مالیاتی، تسهیل در فرایند صدور مجوزها، تشکیل کارگروه استانی برای خیران، تشویق افراد برای انجام کار خیر و پیگیری مصوبات سفر ریاست جمهوری در خصوص امور خیر را عنوان کردند.
رئیس بنیاد مهدویت و آیندهپژوهی اصفهان در این نشست اظهار داشت: هر انسانی باید به طور دایم در حال مراقبت باشد و این یک دستور اخلاقی است که باید در امور اجتماعی نیز رعایت شود.
حجتالاسلام والمسلمین مهدی نیلیپور بیان کرد: ما باید پنج گام را در مسیر تکامل خود رصد کنیم و آنها معرفت، حرکت، سرعت، سبقت و امامت است؛ این نقشهای است که قرآن کریم برای ما ترسیم کرده است.
وی افزود: معرفت و دانش پایه حرکت است که در هر زمینهای میتواند باشد اما انسان نباید به آن قانع شود بلکه باید سرعت داشته باشد.
رئیس بنیاد مهدویت و آیندهپژوهی اصفهان با اشاره به اصل سرعت و سبقت تصریح کرد: مسلمانان باید داشتن سرعت در امور خیر را رصد کنند اما با این نیز نباید قانع شد بلکه باید به دنبال سبقت در امور خیر باشیم و پس از آن نیز در امور خیر پیشوا شویم.
وی در ارتباط با آثار امور خیریه در جامعه عنوان کرد: در خیرات تنوع وجود دارد و هر کس میتواند باید تکثر خیرات را در خود ایجاد کند؛ اگر این مدیریت نشود موجب ایجاد هوس در ما میشود.
نیلیپور افزود: جامعه غرب به دنبال تکاثر هستند که به معنی نظام سرمایهداری و به فکر خود بودن است در حالی که جامعه علوی به دنبال کوثر است که به معنی ایجاد چشمهای جوشان در خود برای دیگران است.
وی تصریح کرد: در نظام تکاثری فرد مازاد دارایی خود را حتی اگر به آن احتیاج نداشته باشد ذخیره میکند اما در نظام کوثر فرد به قله ایثار میرسد و آنچه که نیاز دارد را میبخشد.
رئیس بنیاد مهدویت و آیندهپژوهی اصفهان با اشاره به اهمیت نهادینه شدن نظام کوثر گفت: این موضوع باید در جامعه شیعه تبلیغ شود و اگر فرهنگ احسان و انفاق نهادینه نشود، جامعه دچار فساد میشود؛ پول مانند خون است چراکه توقف آن موجب مرگ و گردش آن موجب حیات است.
وی خاطرنشان کرد: فرهنگ احسان و ایثار در اصفهان باعث وجود 23 هزار شهید در این استان شده است.
همچنین مشاور استاندار در این مراسم با بیان اینکه اصفهان در کشور پیشگام امور خیر است، اظهار داشت: مردم اصفهان از قبل از انقلاب به امور خیریه توجه داشتند و در دوران انقلاب که بازار تعطیل میشد خیران به افرادی که درآمد نداشتند کمک میکردند.
مرتضی آرسته بیان کرد: روز به روز این انقلاب روشنتر و بهتر میشود مثل حرکت غدیر که برخلاف انتظار جشنهای بسیار باشکوه و بینظیری در سراسر کشور برگزار شد؛ خواهش ما از خیران این است که برای محرم و صفر هم همین قدر پیگیر باشند و مراسمهای نمونهای را برگزار کنند.
انتهای پیام/174/ح