به گزارش ایرنا، فاطمه خمسه روز چهارشنبه در جریان بازدید هدایت الله جمالی پور استاندار قزوین از یک واحد تولید قارچ خوراکی در شهرستان آبیک، افزود: این استان در تولید قارچ خوراکی به عنوان قطب کشور شناخته میشود و جزو چهار استان برتر کشور است.
وی گفت: در حال حاضر ۲ واحد تولید قارچ در استان قزوین موفق به دریافت گواهی استاندارد محصول سالم شدهاند که تولیدات َآنها از نظر عناصر سنگین و سموم باقیمانده استانداردهای لازم را کسب کرده اند.
خمسه افزود: همچنین با فعالیت واحدهای تولید کمپوست در استان قزوین، ظرفیت تولید سالانه بیش از ۳۶۰ هزار تن کمپوست ایجاد شده است که ۹ واحد تولیدی وظیفه این امر را برعهده دارند.
این مسوول اضافه کرد: پنج واحد تولید بذر قارچ نیز با ظرفیت چهار میلیون و ۹۷۴ هزار لیتر تولید در استان قزوین فعالیت میکنند و نقش موثری در اشتغالزایی و رفع نیازهای کشاورزی استان برعهده دارند.