حکایت از خودگذشتگی جوان چیتابی در سیلاب کهگیلویه و بویراحمد

ایرنا سه شنبه 11 مرداد 1401 - 07:23
یاسوج- ایرنا- سیل اخیر و باران های سیل آسا همراه با طغیان رودخانه های فصلی در کهگیلویه و بویراحمد در مناطق مختلف مشکلات بسیاری در حوزه زیرساخت ها ایجاد کرد اما با وجود بارش های خیره کننده صحنه های ناب همبستگی و خودگذشتگی همچون نجات سرنشینان خودروی گرفتار در سیلاب توسط جوان چیتابی را در پی داشت.
حکایت از خودگذشتگی جوان چیتابی در سیلاب کهگیلویه و بویراحمد

به گزارش ایرنا، باران های سیل آسا در سرزمین برف و آفتاب «کهگیلویه وبویراحمد» در تابستان امسال که از چهارشنبه هفته گذشته در استان آغاز شده، خسارت های مالی فراوانی به زیرساخت ها و بخش های مختلف کشاورزی، عمرانی و اقتصادی این استان وارد کرده است.

نکته حائز اهمیت هشدارها و اطلاع رسانی های دقیق متولیان امر از روزهای قبل از بارندگی ها بود و همه به نحوی از وقوع سیلاب آگاه شده بودند و با وجود بارش های خیره کننده همبستگی و احساس مسئولیت در بحبوحه سیل حاکم بود.

داستان از خودگذشتگی جوان چیتابی در سیل 

یکی از تصاویر و کلیپ های ناب منتشر شده در سیل اخیر یاسوج امداد رسانی یک جوان به سرنشینان خودرویی در مرکز شهر یاسوج بوده که مورد توجه کاربران در فضای مجازی قرار گرفته است.

حکایت از خودگذشتگی جوان چیتابی در سیلاب کهگیلویه و بویراحمد

فردی از اهالی منطقه چیتاب واقع در شهرستان بویراحمد در بارش های عصر روز دوشنبه با گذشتگی تمام برای نجات سرنشینان یک خودروی گرفتار در سیلاب شتافت.

برادر این جوان به خبرنگار ایرنا گفت: علی اصغر بی باک که در زمینه داربست فلزی کار می کند عصر دوشنبه خودرویش  گرفتار  سیلاب می شود اما خودروی خود را رها و برای کمک به همنوعانش می شتابد.

وی ادامه داد: حتی گوشی همراه برادرم در آب افتاده بود.

این داستان نیز مصداقی از حکایت دهقان فداکار است که فردی با شجاعت تمام به کمک همنوعانش می شتابد تا درسی بزرگ و ماندگار در قلب تاریخ ثبت شود. 

البته برخی هم از آب گل آلود ماهی گرفتند

به گفته علیرضا نیکروز مدیرکل مدیریت بحران استانداری کهگیلویه و بویراحمد مزارع پرورش ماهی استان متحمل خسارت های فراوان شده است.

افرادی هم بودند که در سیلاب اخیر ماهی های تلف شده در مزارع پرورش ماهی را با قیمت کیلویی بسیار پایین حدود ۱۰ هزار تومان به مردم ارائه کردند و با ورود دستگاه های متولی از این کار ممانعت شد.

تیم اعزامی از اداره کل دامپزشکی با همکاری فرمانداری، جهاد کشاورزی، شیلات، بانک کشاورزی و ارزیابان بیمه محصولات کشاورزی هر شهرستان با حضور در مناطق سیل زده برای ارائه راهنمایی ‌های لازم بر روند معدوم سازی ماهیان تلف شده شتافتند و به شیوه بهداشتی و رعایت مسائل قرنطینه ‌ای، ایمنی و زیست محیطی نظارت کامل دارند. 

منبع خبر "ایرنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.