۴۵۶ نمونه آزمایشی از نانوایان کیش اخذ شد

ایرنا جمعه 14 مرداد 1401 - 10:40
کیش - ایرنا - رییس اداره غله کیش گفت: امسال به منظور ارتقای کیفیت نان تولیدی ۴۵۶ مورد از نانوایی های این جزیره نمونه برداری شد.
۴۵۶ نمونه آزمایشی از نانوایان کیش اخذ شد

سید ایوب نبی زاده روز جمعه در حاشیه برگزاری دوره آموزشی خبازان سنتی کیش در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این نمونه برداری ها در زمینه آرد و خمیر، جوش شیرین و رطوبت نان های تولیدی اخذ شده است.

وی افزود: همچنین در سال جاری ۶۱۰ مورد از نانوایی های این جزیره بازدید انجام شده که در نتیجه آن ۶ واحد به علت تداوم تخلفاتی هم چون گران‌فروشی و کم فرورشی برای مدتی تعطیل شده است.

وی با اشاره به دوره های آموزشی در نانوایان جزیره اظهار داشت: این دوره های به منظور به روز رسانی دانش فنی و عملی نانوایان به صورت چند روزه در ایم جزیره با حضور مدرسان فنی و حرفه ای برگزار می شود.

وی اضافه کرد: در دوره فعلی نیز خبازان حاضر در زمینه های بهینه سازی نان های سنتی، آرد شناسی و خمیر شناسی و استانداردهای ارتقای کیفیت نان آموزش می بینند.
نبی زاده با بیان اینکه در این جزیره متصدیان نانوایی ها به علت برخی مسائل هر چند وقت یک بار تعویض می شوند گفت: معاونت فرهنگی و اجتماعی کیش برای ارتقای سطح کیفی نان تولیدی نانوایان را مرتب در دوره های آموزشی شرکت می دهد.
وی افزود: در سایر نقاط کشور برگزاری این دوره ها در هر ۶ ماه الزامی است اما در این جزیره به علت تغییرات متصدیان هر سه ماه یکبار صورت می گیرد.
جزیره کیش دارای ۲۹ واحد سنتی نانوایی شامل ۹ واحد بربری، هشت واحد سنگگ پزی، ۱۰ واحد لواش و ۲ واحد تافتون است و ۱۵۰ نفر مشغول ارائه خدمات به مردم هستند.

ماهانه ۵۳۰ تن آرد در نانوایی های سنتی جزیزه استفاده می شود و برای کنترل توزیع و استفاده از آردهای یارانه تمام واحدها به دستگاه های هوشمند کارتخوان تجهیز شده اند.

منبع خبر "ایرنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.