ویدیویی از طرز تهیه ترشی لیموترش با طعم فوق العاده را می بییند. به گزارش اقتصادآنلاین، ابتدا لیموها را با نمک به مدت دو روز درون آب قرار دهید تا پوست آن شیشه ای شود. برای تهیه این ترشی خوشمزه به زردچوبه، جعفری، سیر، سیاه دانه و روغن زیتون احتیاج دارید. نکته مهم این است که جعفری نباید آب داشته باشد وگرنه ترشی کپک می زند. برخلاف سایر ترشی ها این ترشی باید چند روز در محل گرم نگهداری شود تا زودتر برسد.
به گزارش اقتصادآنلاین، ابتدا لیموها را با نمک به مدت دو روز درون آب قرار دهید تا پوست آن شیشه ای شود. برای تهیه این ترشی خوشمزه به زردچوبه، جعفری، سیر، سیاه دانه و روغن زیتون احتیاج دارید.
نکته مهم این است که جعفری نباید آب داشته باشد وگرنه ترشی کپک می زند. برخلاف سایر ترشی ها این ترشی باید چند روز در محل گرم نگهداری شود تا زودتر برسد.
منبع خبر "
اقتصاد آنلاین" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد.
(ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.