خبرگزاری فارس ـ گروه آموزش و پرورش: انگار دوباره شور و نشاط به مدارس کشور بازگشته است؛ کلاس اولیها در لباس فرم نیلیرنگ و برچم به دست، در حیاط مدرسه روی صندلی نشستهاند؛ سرود «بوی ماه مدرسه» پخش میشود و بچهها پرچمهایی که در دست دارند را تکان میدهند.
بوی اسپند فضای مدرسه را در برگرفته است. کادر مدرسه با شربت و شیرینی به استقبال کلاس اولیها آمدند و لبخند از لبانشان دور نمیشود. والدین هم در گوشهای از حیاط مدرسه به تماشای فرزندانشان آمدند و برخی گوشی به دست در حال فیلم و تصویر گرفتن هستند تا این روز را قاب تصویر خاطرهساز کنند.
در سیویکمین روز از شهریور سال ۱۴۰۱ و بعد از دو سال کرونایی و تعطیلی حضوری مدارس، باز آموزش حضوری آغاز شد و امروز آیین جشن شکوفهها در دبستان دخترانه کوثر واقع در مارلیک شهرستان ملارد برگزار شد. امسال ۱۶ میلیون و ۳۰ هزار دانشآموز در کلاسهای درس حضور پیدا میکنند که از این تعداد ۸ میلیون و ۷۰۴ هزار و ۳۲۱ دانش آموز در دوره ابتدایی ثبت نام کردهاند و یک میلیون و ۴۹۱ هزار و ۹۰۷ نفر کلاس اولی هستند.
*اول مهر هرسال به 500 کلاس جدید در شهرستانهای شهریار، قدس و ملارد نیاز داریم
حسین حقوردی نماینده مردم شهرستانهای شهریار، قدس و ملارد در مجلس شورای اسلامی در این مراسم ضمن گرامیداشت یاد امام خمینی(ره) و یاد شهدا، اظهار کرد: مهمترین بحثی که در شهرستانهای استان تهران از جمله شهرستانهای ملارد، شهریار و شهرقدس داریم، نرخ رشد جمعیت است که شاید در سطح کشور، بالاترین نرخ رشد جمعیت را دارا هستیم و به تبع آن، نرخ رشد جمعیت دانشآموزی ما هم بالاترین نرخ رشد در سطح کشور است.
وی ادامه داد: حدودا اول مهر هر سال به 500 کلاس جدید در این سه شهرستان نیاز داریم و این تعداد کلاس به جز مدارسی هست که به شدت فرسوده هستند؛ خیلی از اولیا مراجعه میکنند و میگویند حاضر هستید فرزندان خود را در چنین مدارسی که بعضا 60 سال قدمت دارد، بفرستید؟ این مدارس بعضا قبل از انقلاب ساخته شدند و هیچکدام از استانداردها را ندارند.
حقوردی با بیان اینکه این منطقه پرتراکمترین منطقه کشور به لحاظ جمعیت دانشآموزی است، افزود: به شدت نیاز داریم که آموزش و پرورش اهتمام برای احداث مدرسه جدید و بازسازی مدارس فرسوده داشته باشد. چرا که از مهمترین نیازهای ما در بحث آموزش و پرورش در زمینه ساماندهی جمعیت انبوه متراکم دانشآموزی است.
وی به تعداد فرهنگی و دانشآموز شهرستانهای شهریار، ملارد و شهرقدس اشاره کرد و گفت: جمعیت دانشآموزی شهرستان شهریار ۱۷۳ هزار نفر است که به تنهایی از جمعیت دانشآموزی خیلی از استانها بیشتر است و به اضافه اینکه جمعیت شهرستان قدس و شهرستان ملارد هم روی هم ۱۵۵ هزار نفر است؛ قطعا جمعیت دانشآموزی این سه شهرستان از جمعیت دانشآموزی ۵۰ درصد استانهای کشور بیشتر است و میطلبد که هم نظام جمهوری اسلامی و هم وزارت آموزش و پرورش توجه ویژه به بحث آموزش و پرورش در شهرستانهای غربی استان تهران داشته باشد.
این نماینده مجلس افزود: ۷ هزار نیروی فرهنگی در شهریار و ۵ هزار فرهنگی در شهرقدس و ملارد فعالیت میکنند و شاید تنها منطقه کشور هستیم که فاقد دانشگاه فرهنگیان هستیم.
*
این خبر در حال بهروزرسانی است