حجتالاسلام محمدجواد زهرایی در دیدار با مدیران مؤسسات قرآنی استان قزوین اظهار کرد: مؤسسات قرآنی زیادی بنا به حس وظیفه و بهمنظور تربیت قاریان و حافظان قرآنی در استان فعالیت میکنند ولی همه ما باید به یک مفهوم و تعریف جامع برسیم که جایگاه مؤسسات قرآنی در نظام فرهنگی کشور ما کجا است و چه بار فرهنگیای را باید به دوش بکشند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قزوین ادامه داد: این امر مسئلهای است که پیشازاین به آن پرداخته نشده است، پیشازاین هر فرد علاقهمندی که قابلیتهای فرهنگی و آموزشی برای برپایی مؤسسات قرآنی را داشته به سازمان تبلیغات اسلامی مراجعه کرده و برای راحتتر اداره کردن امور مؤسسه خود ذیل سازمان مجوز کسب کرده و بنا به سلیقه خود کلاسهای آموزشی را ترتیب داده است.
وی اذعان کرد: امروز برای اینکه بتوانیم امور قرآنی و مفاهیم قرآنی را اثربخش کنیم باید نوع اقدام خود را در یک چهارچوب تعیین شده متناسب با نیازهای روزآمد تغییر شکل دهیم.
زهرایی عنوان کرد: بیانیه گام دوم انقلاب، بیانیهای برای یک تمدن سازی عظیم است و ما باید بررسی کنیم که جایگاه فرهنگی مؤسسات قرآنی در این دوره زمانی و با توجه به بیانیه چیست و اگر نگاه مؤسسات به کاری که انجام میدهند در قدر و اندازه این محتوا باشد یک کار فرهنگی اثرگذار بوده است.
این مسئول تصریح کرد: صرف آموزش قرآن به افرادی که به مؤسسات قرآنی مراجعه میکنند یک کار قرآنی نیست، ما باید بتوانیم ارتباط با قرآن و مفاهیم قرآنی را وارد خانههای مردم کنیم و در این صورت است که کارآمد عمل کردهایم.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قزوین یادآور شد: ما نیاز به یک برنامه و طرحریزی مدون داریم، باید از عمل جزیرهای و سلیقهای دور شویم و با توجه به محیط پیرامون در قالب کارویژه به اقدام فرهنگی قرآنی مؤثر بپردازیم.