برای اطمینان از جذب ویتامین آ، سبزیجات نارنجی را باید با مقدار کمی چربی تصفیه نشده سالم مانند کره ارگانیک یا روغن زیتون یا روغن نارگیل تصفیه نشده مصرف کرد. به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از صداوسیما ؛ بتاکاروتن، عامل نارنجی شدن برخی میوهها و سبزیجات، زمانی که وارد جریان خون میشود، به ویتامین آ تبدیل میشود و به محافظت از بدن در برابر سرطان و بیماریهای قلبی عروقی کمک میکند. بتاکاروتن همچنین سیستم ایمنی را تقویت و از چشمها محافظت می کند.
منبع خبر "
اقتصاد آنلاین" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد.
(ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.