سه نکته مهم برای ترد شدن خیارشور خانگی / دستور خیارشور بازاری

اقتصاد آنلاین شنبه 07 آبان 1401 - 20:09
در ادامه با آموزش سه نکته مهم برای ترد شدن خیارشور خانگی همراه ما باشید. به گزارش اقتصادآنلاین؛ برای ترد شدن خیارشور خانگی و خوشمزه خانگی که کپک نزند باید چند نکته را رعایت کنید؛ آب: ۶ لیوان

به گزارش اقتصادآنلاین؛ برای ترد شدن خیارشور خانگی و خوشمزه خانگی که کپک نزند باید چند نکته را رعایت کنید؛

  • تمام مواد باید کاملا خشک و تمیز باشد؛ پس از شستن سبزی، خیار و شیشه آنها را بگذارید تا کاملا خشک شود.
  • دومین نکته استفاده از نمک های معدنی طبیعی و تصفیه نشده است. می توانید انواع نمک های صورتی و آبی را از فروشگاه ها تهیه کنید.
  • نخود نیز در ترد شدن خیار شورها موثر است پس حتما به آن اضافه کنید.

مقدار مواد لازم برای درست کردن خیارشور ترد

آب: ۶ لیوان

خیار : ۱ کیلو

نمک طبیعی: ۳ قاشق

سرکه: یک سوم فنجان

شوید: صد گرم

ترخون خشک: ۲ قاشق غذاخوری

سیر : ۴ حبه

فلفل تند : ۲ عدد

نخود: ۱۰ عدد

آب، نمک و سرکه را روی حرارت قرار دهید تا نمک ها حل شود. سپس بگذارید تا سرد شود. خیار، شوید، ترخون خشک، سیر و فلفل را به صورت لایه لایه قرار دهید تا ظرف پر شود. سپس محلول سرد شده را روی خیارها بریزید و در محل خشک و خنک قرار دهید. رعایت تمام این نکات راز ترد شدن خیارشور خانگی است.

منبع خبر "اقتصاد آنلاین" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.