فرهاد قلی نژاد روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: این واحدها بیشتر در زمینه عملآوری فعالیت دارند و اکنون فاضلاب آنها بدون تصفیه راهی دریا میشود.
وی بیان کرد: با پرداخت این تسهیلات و احداث تصفیهخانه از ورود فاضلاب این واحدها به دریا جلوگیری خواهد شد که نقشی مهم در بهبود وضعیت محیط زیست صنایع مناطق ساحلی است.
قلی نژاد ادامه داد: شماری از واحدهای پتروشیمی نیز اکنون در حال برآورد هزینه این پروژه در واحد تولیدی خود هستند تا معرفی آنها برای دریافت تسهیلات محیط زیستی محقق شود.
وی گفت: در استان بوشهر با وجود اینکه هزینه بالایی از واحدهای صنعتی دریافت و به شهرداریها واریز میشود اقدامهای زیست محیطی در اولویت کارهای آنها قرار ندارد.
قلی نژاد یادآور شد: برای نمونه هنوز شهرستان عسلویه تصفیه خانه فاضلاب و سایت دفع پسماند ندارد و پسماندهای آن نیز در شهرستان کنگان دفن میشود.
وی اظهار کرد: این سایت دفن پسماند در کنگان نیز بسیار غیراستاندارد است که محیط زیست علیه آن شکایت کردهاست.
قلی نژاد افزود: این سایت یک فاجعه زیست محیطی است زیرا شیرابه آن وارد دریا شده و آب آن منطقه را آلوده کردهاست.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بوشهر گفت: این رویه در حالی رقم خورده که شهرداریهای منطقه سالها است عوارض آلایندگی دریافت ولی در مقابل به مسائل حوزه محیط زیست کوتاهی کردند.
قلی نژاد اظهار داشت: در این ارتباط مقرر شده سازمان محیط زیست شیوه نامه هزینهکرد عوارض آلایندگی را به دولت اعلام کند تا با مصوبه دولت زمینه نظارت محیط زیست بر نحوه هزینهکرد عوارض آلایندگی فراهم شود تا در بخشهای محیط زیست و بهداشت مردم هزینه شود.