نکاتی مفید درباره تهیه پنیر در منزل!

بیتوته دوشنبه 09 آبان 1401 - 07:16


 

نکاتی مفید درباره تهیه پنیر در منزل!

 

 

پنیر به عنوان یکی از مواد غذایی پر مصرف در سبد کالای خانوار ایرانی جایگاه مهمی دارد، برای تهیه بهتر این محصول در منزل به نکات زیر توجه کنید:

 

 


1.آب جوشیده گرم و بی نمک، پنیر سفت را نرم می‌کند.

 

 

2.آب جوشیده و سرد شده بی نمک، پنیر نرم را سفت می‌کند.

 


3.برای سوراخ شدن پنیر آن را به مدت 6 ساعت در دستمال آغشته به سرکه انگور قرار دهید.

 

  بیشتر بخوانید: طرز تهیه پنیر خانگی


4.برای طعم دار کردن پنیر آن را به مدت 6 ساعت در دستمال آغشته به اسانس مورد نظر قرار دهید.

 


5.برای نگهداری پنیر به مدت طولانی آن را داخل آب ماست بگذارید.

 


6.اگر دور در ظرف پنیر را چرب کنید دیگر پنیرتان خشک نمی‌شود.

 


7.برای ته نگرفتن شیر (در زمان جوشاندن آن) به ازای هر لیتر شیر، یک هشتم قاشق چایخوری شکر اضافه کنید.

 


8.اگر شیرتان ته گرفته بود به ازای هر لیتر شیر، یک هشتم قاشق چایخوری نمک اضافه کنید.

 

 

منبع خبر "بیتوته" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.