تولید مواد خوراکی مقاوم تر از بتن با ضایعات مواد غذایی

بیتوته دوشنبه 09 آبان 1401 - 10:48


مواد خوراکی,اخبار علمی ,خبرهای علمی

به گزارش مهر به نقل از نیواطلس، آمارهای سازمان ملل نشان می‌دهد که سالانه ۱.۳ میلیارد تن ضایعات مواد غذایی در جهان تولید می‌شود. بخش زیادی از این ضایعات حاصل مصرف نشدن مواد غذایی در بازه زمانی مشخص شده و فاسدشدن آنها است.

 

تبدیل ضایعات مواد غذایی به موادخوراکی قابل مصرف و مستحکم از طریق ترکیب آنها با نوعی جلبک دریایی حاصل می‌شود. سپس با فرآوری این ترکیبات مواد قوی‌تر از بتن حاصل می‌شوند. محققان با استفاده از روشی که قبلاً برای ساخت مصالح ساختمانی با استفاده از پودر چوب به کار گرفته شده بود، ضایعات غذایی را با یکدیگر ترکیب کرده و در خلأ خشک کرده و سپس پودر کردند و سپس پودرها را آب و برخی چاشنی‌ها مخلوط کرده و محصول نهایی را در دمای بالا تحت فشار قرار دادند.

 

این ترکیب نهایی که در برابر خم شدن مقاومت بالاتری نسبت به بتن دارد، طعم خود را برای مدتی قابل قبول حفظ می‌کند و برای یک دوره آزمایشی چهار ماهه در برابر پوسیدگی، قارچ و حشرات مقاومت کرد.

 

حتی افزودن شکر و نمک بر مقاومت این ماده تأثیری نداشت.

 

منبع خبر "بیتوته" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.