برای آموش طرز تهیه ترشی لبو خوشمزه همراه ما باشید. به گزارش اقتصادآنلاین، ترشی لبو یکی از خوشمزه ترین ترشی های زمستانی است که طعم بی نظیری دارد. یک کیلو لبوی پوست کنده را به هر شکلی که دوست دارید خرد کنید سپس درون ظرفی 5 لیوان آب ریخته و روی شعله متوسط به مدت 20 دقیقه قرار دهید تا نیم پز شود. سپس 3 قاشق غذاخوری شکر و یک لیوان سرکه انگور به آن اضافه کنید. یکی الی دو جوش که زد شعله را خاموش کنید.
به گزارش اقتصادآنلاین، ترشی لبو یکی از خوشمزه ترین ترشی های زمستانی است که طعم بی نظیری دارد.
یک کیلو لبوی پوست کنده را به هر شکلی که دوست دارید خرد کنید سپس درون ظرفی 5 لیوان آب ریخته و روی شعله متوسط به مدت 20 دقیقه قرار دهید تا نیم پز شود. سپس 3 قاشق غذاخوری شکر و یک لیوان سرکه انگور به آن اضافه کنید. یکی الی دو جوش که زد شعله را خاموش کنید.
سپس ترشی لبو را درون ظرفی بریزید و در یخچال نگهداری کنید.
منبع خبر "
اقتصاد آنلاین" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد.
(ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.