وعده های طلایی که متاسفانه هیچ کدام تحقق پیدا نکرده اند وزیر راه دولت را به شدت مورد انتقاد قرار داده است. انتشار تصاویری از رستم قاسمی در کنار یک خانم بی حجاب که گفته می شود همسر او بوده است حاشیه های زیادی را برای آی وزیر به دنبال داشته است. واکنش ها به انتشار تصاویر جنجالی از رستم قاسمی وزیر راه و شهرسازی را در پرشین وی ببینید.
علی جعفری، مشاور و رئیس دفتر رستم قاسمی، وزیر راه و شهرسازی به تصاویری که اخیرا از قاسمی در فضای مجازی منتشر شده، واکنش نشان داد.
جعفری در توئیتر خود نوشت:
«صرفنظر از اصالت عکسها، انتشار عکسهای خصوصی یک زن و شوهر با کدام مکتب اخلاقی سازگار است؟ برای اغراض سیاسی، شرافت و انسانیت را لجنمال نکنیم.»
امروز انتشار تصاویری از وزیر پرحاشیه رئیسی در کنار یک خانم بدون حجاب در شبکههای اجتماعی بحث برانگیز شده بود. روز گذشته تصاویری از رستم قاسمی، در سفری به کوالالامپور در فضای مجازی منتشر شده. عکسهایی از همراهی یک زن جوان با رستم قاسمی وزیر راه و شهرسازی در فضای مجازی منتشر شده است. این عکسها نخستین بار توسط یکی از خبرنگاران شبکه فارسی زبان انتشار یافته است.
گفتهها حاکی از آن است که این تصاویر در سال ۲۰۱۱، دو سال پس از مرگ همسرش، زمانی که وی وزیر نفت دولت احمدینژاد بوده است، گرفته شده است.
پیام معنادار «رستم» به منتقدان عکس او با یک زن
بعد از ماجرای جنجالی انتشار عکسهای خصوصی رستم قاسمی وزیر راه، مسکن و شهرسازی حضور امروز او در نشست ابراهیم رئیسی با نخست وزیر ارمنستان خبرساز شده است. حضوری که برای منتقدان وزیر پیام متفاوتی خواهد داشت و معنای آن این است که بر خلاف انتظار رسانهها و منتقدان خبری از استعفا و یا برکناری رستم قاسمی در میان نیست و وی همچنان بر مسند کار باقی میماند!
نام رستم قاسمی این روزها با حاشیه همراه شده است. مردی که با جلوس بر مسند وزارت نفت دولت احمدینژاد بیش از همیشه به جامعه معرفی شد و پس از آن در معرض توجه قرار گرفت.
خانواده رستم قاسمی
او ازدواج فامیلی داشته و سالها پیش با یکی از اقوام دورش ازدواج کرده است. پدر زنش از روحانیون شهرری است. ثمره این ازدواج ۴ فرزند دو دختر و دو پسر است که دخترش فاطمه قاسمی در انتخابات شورای شهر ثبت نام کرد. همسر رستم قاسمی در سال ۸۶ پس از ۵ سال بیماری سخت دار فانی را وداع گفت.
آقای وزیر اقداماتی داشته که نشان دهد به همسر مرحومش وفادار است مانند خرداد امسال که نوشت: « ایام سالگرد وفات همسرم که میرسد، خاطرات مجاهدتها و همراهیهایش در زمان دفاعمقدس دوباره برایم زنده میشود که چطور صبورانه برای فرزندانمان هم پدر بود و هم مادر پانزده سال گذشت؛ اما هنوز من ماندهام و یتیمیِ فرزندانی که جان و جهانشان مادر بود و هست. شادی روحش به فاتحهای مهمانش کنید.»
حواشی منتشره درباره وزیر راه منحصر به خانواده او نیست. به عنوان نمونه در روز سوم بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی در مجلس (۱ شهریور ۱۴۰۰) نوبت به رستم قاسمی رسید، در سخنرانی خود اشتباها سمت خود را به جای وزارت راه و شهرسازی، وزارت نفت گفت. او در سخنرانیاش اظهار داشت: ۱۰ دستور را نوشتهام که در اولین روز از حضورم در وزارت نفت آنها را در دستور کار قرار میدهم.» این اشتباه لفظی که موجب خنده حضار و تذکر به او شد، به وزیر نفت بودن رستم قاسمی در دولت احمدینژاد برمیگردد.
۱۵ خرداد ۱۴۰۱ وزیر راه و شهرسازی در پاسخ یک مخاطب درباره سمت او طی توییتی نوشت: «در واقع من نوکر شما مردم عزیز هستم.»فروردین ۱۴۰۰ هم خبری مبنی بر ترور ناموفق رستم قاسمی (به عنوان معاون اقتصادی نیروی قدس سپاه) در لبنان توسط موساد منتشر شد. گفته میشود طرح ترور او با همکاری سازمان اطلاعات ترکیه لو رفته است. علت ترور او را نیز نقش اقتصادی ایشان در دور زدن تحریمها بیان کردهاند.
تحریم پسر وزیر
اردیبهشت ۹۸ وزارت خزانهداری آمریکا اعلام کرد ۱۶ شرکت، ۱۰ شخص و ۱۱ نفتکش را به فهرست تحریمها علیه ایران اضافه کرده است. آقای وزیر در این لیست جزو تحریم شدهها قرار گرفته است. در این بیانیه آمده است: رستم قاسمی برای اداره شبکه خود متکی به مقامات و همکاران مورد اعتماد خود از جمله پسرش مرتضی قاسمی است. مرتضی قاسمی به نهایی کردن قراردادهای نفتی این شبکه کمک کرده است.
وعدههایی طلایی اما غیرعملی
۱۲ اسفند ۱۴۰۰ او گفت: هم اکنون بیش از ۸۰۰ هزار واحد از نهضت ملی مسکن در کشور در حال ساخت است و تا پایان سال این تعداد به یک میلیون واحد میرسد. ساخت یک میلیون مسکن در سال واکنشهای زیادی داشت. محمد مهاجری فعال سیاسی اصولگرا نوشت: «برادر عزیز! یک کلمه راست و حسینی به مردم بگویید وعده احداث یک میلیون خانه امکانش از اول هم وجود نداشت.»
انتخاب ـ پارسینه