ترشی لیمو بندری یکی از انواع ترشی های خوشمزه و پرطرفدار است که با رسپی های متنوعی درست می شود. ترشی لیمو بندری طرفداران زیادی دارد. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ترشی لیمو بندری در ادامه با سایت پارس نیوز همراه باشید.
شاید برای شما هم جالب باشد که از لیمو ترش ترشی تهیه می شود اما مطمئن باشید اگر یکبار این ترشی را تهیه کنید طعم و مزه آن از یاد شما نخواهد رفت. اما تهیه ترشی لیموترش دارای یک سری نکات است که ما امروز به شما یاد خواهیم داد چگونه یک ترشی لیمو ترش خوشمزه تهیه کنید.
مواد لازم ترشی لیمو بندری | |
آب لیمو ترش تازه | ۱ استکان |
لیمو ترش | ۵۰۰ گرم |
سرکه انگور | ۱ استکان |
سیر | ۱ بوته |
زردچوبه و نمک | از هر کدام ۱ قاشق غذاخوری |
سیاه دانه تخم گشنیز | از هر کدام ۱ قاشق غذاخوری |
فلفل سبز و قرمز تند | به مقدار کافی |
برای تهیه ترشی لیمو بندری خوشمزه در ابتدای کار لیموها را شسته و نیمی از آنها را جدا می کنیم، سپس نصف لیموها را ابتدا و انتهای آنها را جدا کرده و به صورت ورقه ای برش می زنیم. حالا هسته های لیمو را جدا می کنیم.
در ادامه پوست مابقی لیمو ترش ها را جدا کرده و مجددا به صورت ورقه ای خرد می کنیم، سپس برای جلوگیری از تلخ شدن ترشی هسته های لیمو را جدا می کنیم. حالا سیر ها را به صورت خیلی ریز خرد می کنیم.
در این مرحله یک تابه مناسب روی حرارت ملایم گذاشته و اجازه می دهیم تابه به خوبی گرم شود، سپس تخم گشنیز را به تابه اضافه کرده و تفت می دهیم تا بوی خامی تخم گشنیز از بین برود. حالا فلفل سبز و قرمز را خرد کنیم.
در این مرحله سیر خرد شده را به همراه فلفل سبز، فلفل قرمز، سیاه دانه، تخم گشنیز، زردچوبه و نمک درون یک کاسه مناسب ریخته و به خوبی مخلوط می کنیم. حالا لیموهای با پوست را درون یک شیشه درب دار می ریزیم.
در ادامه مقداری از مخلوط سیر و ادویه به ظرف اضافه کرده، سپس شیشه را به همراه مخلوط آب لیمو و سرکه تا نیمه پر می کنیم. توجه داشته باشید شیشه را از مخلوط آب لیمو ترش و سرکه پر نکنید به دلیل اینکه لیمو ترش پس از مدتی آب می اندازد
حالا لیمو ترش های بدون پوست را درون یک شیشه جداگانه ریخته و با مخلوط سیر و ادویه ها ترکیب می کنیم در ادامه مجددا شیشه را تا نیمه پر از مخلوط آب لیمو ترش و سرکه انگور کرده و درب آنرا محکم می بندیم.
در ادامه شیشه ها را به مدت ۷ تا ۱۰ روز در مقابل تابش نور آفتاب قرار می دهیم، سپس هر روز شیشه ها را کمی تکان می دهیم. پس از گذشت این زمان ترشی را درون ظرف مورد نظرمان ریخته و سرو می کنیم. نوش جان.