آموزش آشپزی؛ از کباب زردک و چرتمه پلو جذاب سمنانی تا اوریو ترافیل خوشمزه + تصاویر

باشگاه خبرنگاران جمعه 10 بهمن 1399 - 17:09
در گزارش زیر طرز تهیه چند نوع غذای خوشمزه و مقوی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در بسته آشپزی زیر قصد داریم شما را با دستور پخت چند نوع غذای خوشمزه ایرانی و فرنگی آشنا کنیم.


بیشتربخوانید


به آشپزخانه مجازی خوش آمدید

طرز تهیه چای لاته حرفه‌ای و خوش عطر و طعم در خانه


طرز تهیه چرتمه پلو؛ غذای جذاب سمنانی


طرز تهیه مینی پیتزای بادمجان


طرز تهیه شیر برنج مکزیکی


طرز تهیه کیک صبحانه یا کیک انگلیسی دو


طرز تهیه‌ شامی هویج اصفهان


طرز تهیه کیک ساده وانیلی، ساده خوش عطر وطعم


طرز تهیه مربای بالنگ؛ طعمی بی نظیر


طرز تهیه پیراشکی بقچه‌ای


طرز تهیه اوریو ترایفل خوشمزه و محبوب


طرز تهیه کباب زردک خوشمزه و شیرین


طرز تهیه‌ی دلمه‌ سیب زمینی


طرز تهیه قلیه بادنجان


طرز تهیه عسل انجیر


طرز تهیه کدو ترشک


طرز تهیه آش کلم برگ


طرز تهیه خورشت هویج؛ ترش و شیرین

انتهای پیام/

منبع خبر "باشگاه خبرنگاران" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.