نبات سفید و زعفرانی صنعتی در مازندران تولید شد

شمال نیوز چهارشنبه 02 آذر 1401 - 12:27
آمل- امینی، فعال در حوزه صنایع غذایی و قند در مازندران از تولید نبات سفید و زعفرانی به صورت صنعتی در راستای ارتقای سلامت و بهداشت جامعه خبر داد.
نبات سفید و زعفرانی صنعتی در مازندران تولید شد

به گزارش شمال نیوز،

علی امینی تعدد دستگاه های نظارتی را از جمله چالش های فراروی صنایع غذایی و تولیدی برشمرد و گفت: اکنون یک واحد تولیدی باید به ۴۳ ارگان رسمی کشور پاسخگو باشند که ضرورت بازنگری در این رویه احساس می شود.

وی کاهش دستگاه های نظارتی متعدد را از جمله درخواست ها بیان کرد و با اشاره به این که مجموعه تولیدی قند کاترین اولین کارخانه قند دانش بنیان کشور محسوب میش ود، ارتقا و بهبود تولید و کیفیت را از برنامه های محوری بیان کرد.

مدیرعامل صنایع غذایی قند کاترین کیفیت را از جمله دغدغه ها در حوزه صنایع غذایی و قند بیان کرد و گفت: در گذشته به کیفیت چندان بها داده نشد بود و برای ارتقای کیفیت سعی کردیم از تکنولوژی های جدید و مدرن بهره گیری کنیم.

امینی یادآور شد: تکنولوژی بکاررفته در قند کاترین برای نخستین بار در کشور مورد استفاده قرار گرفته است و سعی کردیم سبک مرسوم شیمیایی تصفیه قند چختی را به شیوه فیزیکی انجام دهد.

وی تولید قند به شیوه تصفیه فیزیکی از مزایای تولید در این کارخانه به شمار می رود و این این شرکت برای ارتقای بهداشت و سلامت اقدام به تولید نبات سفید و زعفرانی به صورت صنعتی کرده است.


منبع خبر "شمال نیوز" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.