درمان‌های گیاهی نقرس

بهداشت نیوز یکشنبه 13 آذر 1401 - 09:25

به گزارش بهداشت نیوز، با توجه به اینکه ویتامین C نقش بسیار مهمی در پیشگیری از بروز حملات نقرسی دارد، لذا مصرف مقادیر کافی منابع غذایی این ویتامین شامل میوه ها و سبزیجات مانند مرکبات ، کیوی ، توت فرنگی ، طالبی ، فلفل سبز ، گوجه فرنگی ، آب گوجه فرنگی و کلم بروکلی جهت کاهش ترشح اسید اوریک و کاهش التهاب در بدن توصیه می شود.

استفاده از انار ، توت فرنگی ، گیلاس ، و تمشک قویا توصیه می شود.

مصرف سبزیجات شامل مارچوبه ، اسفناج ، گل کلم ، قارچ ، عدس ، لوبیا و نخود خشک بدلیل افزایش ترشح اسید اوریک در طی حمله حاد نقرس مجاز نمی باشد اما هنگامی که مرحله حاد فروکش می کند فرد مجاز به مصرف نصف لیوان از سبزیجات نامبرده خواهد بود.

استفاده از روغن زیتون ( از نوع تصفیه شده یا بکر ) جهت کاهش التهاب توصیه می شود.

استفاده از منابع حاوی امگاه 3 نظیر روغن ماهی ویا مکمل روغن ماهی ، روغن تخم کتان ، روغن سویا و روغن کانولا برای تهیه غذا و گردو برای کاهش التهاب و کاهش ترشح اسید اوریک کمک نموده و خطر ابتلا به بیماریهای قلبی – عروقی را کاهش می دهد.

منبع خبر "بهداشت نیوز" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.