تکرار ادعای آمریکا درباره پهپادهای ایرانی

باشگاه خبرنگاران یکشنبه 13 آذر 1401 - 21:31
مدیر اطلاعات ملی آمریکا ادعای برخی مقامات غربی و آمریکایی مبنی بر انتقال پهپادهای ایران به روسیه برای استفاده علیه اوکراین را تکرار کرد.

آوریل هاینز، مدیر اطلاعات ملی آمریکا در گفت‌وگو با شبکه ان‌بی‌سی در حاشیه سخنرانی در نشست سالانه دفاع ملی "ریگان" در کالیفرنیا ادعای اثبات نشده برخی مقامات غربی و آمریکایی مبنی بر انتقال پهپادهای ساخت ایران به روسیه برای استفاده علیه اوکراین را تکرار کرد و گفت: مسکو به دنبال دریافت انواع دیگر تسلیحات از سوی تهران است، چیزی که باتوجه به ظرفیت آنها بسیار نگران کننده است.

او اعلام كرد كه هم نظامیان اوکراینی و هم روسی به دنبال تلاش برای آماده سازی مجدد و ضد حمله پس از زمستان هستند و اکنون شاهد کاهش درگیری‌ها هستند. آنها (روس‌ها)  قادر به تولید بومی در این مرحله نیستند.

دولت بایدن پیش از این گفته بود كه روسیه برای تأمین منابع مهمات توپخانه خود به كره شمالی مراجعه كرده است. هاینز گفت که میزان کمک کره شمالی محدود به نظر می رسد اما این چیزی است که جامعه اطلاعاتی همچنان از نزدیک بر آن نظارت می‌کند.

هاینز در بخش دیگری از این مصاحبه به موضوع ناآرامی‌های اخیر در ایران پرداخت و گفت که حکومت ایران این ناآرامی‌ها را تهدیدی قریب‌الوقوع علیه خود نمی‌بیند.

این در حالی است که پیش از این رابرت مالی، نماینده آمریکا در امور ایران در سخنانی در کنفرانس گفتگوی‌های مدیترانه در رم ایتالیا ضمن تکرار اتهامات خود علیه جمهوری اسلامی گفته واشنگتن به‌ جای تمرکز بر مذاکرات هسته‌ای، اولویت خود را بر همکاری نظامی ایران به روسیه و اغتشاشات قرار داده است.

مالی با تکرار ادعا‌های کمک تسلیحاتی ایران به روسیه علیه اوکراین، گفت واشنگتن قصد دارد از طریق «اخلال، بازدارندگی، تأخیر و تحریم» روند عرضه تسلیحات از ایران به روسیه را متوقف کند.

منبع خبر "باشگاه خبرنگاران" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.